Klaipėdos apskrities šeimoms - konkursas

Visi, kurie brangina savo šeimą ir mano, kad ji yra šauni ir vieninga, kviečiami dalyvauti konkurse. Iki rugsėjo 29 d. dalyvio anketą užpildžiusios bei savo nuotrauką įkėlusios šeimos dalyvaus visos Lietuvos konkurse „Darni šeima“.

„Konkurso tikslas - paskatinti visus Lietuvos žmones puoselėti darną bei santarvę savo šeimose. Žinome, kad Klaipėdos apskrityje yra daug darnių šeimų, o geras pavyzdys užkrečia labiausiai. Todėl norime paskatinti visus nedelsti ir prisijungti prie šios gražios iniciatyvos“, - teigia projekto „Darni šeima“ iniciatyvinės grupės pirmininkas, šeimos ambasadorius Giedrius Masalskis. 

Darniausios šeimos bus renkamos kiekvienoje apskrityje. Konkurso svetainėje galima registruotis patiems, taip pat rekomenduoti savo bičiulių, giminaičių bei kaimynų šeimas. 

www.darni-seima.lt svetainės lankytojai raginami balsuoti už jiems patikusias šeimas - šie balsai bus skaičiuojami renkant tiek Klaipėdos, tiek kitų apskričių darniausias šeimas. 

Rugsėjo mėnesį iš visų Klaipėdos apskrityje gyvenančių bei konkurse dalyvaujančių šeimų bus išrinktos 5 darniausios šeimos, kurios pretenduos į vieną iš šių nominacijų: už tradicijų puoselėjimą, už bendruomeniškumą, už jaunąją kartą, už sėkmingą šeimos verslą bei už ryšius tarp kartų. Konkurso „Darni šeima“ nugalėtojų laukia apdovanojimai. 

Projekto „Darni šeima“ globėja - LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.


Šiame straipsnyje: darni šeima

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių