Klaipėdos arena turės „Švyturio arenos“ vardą

Bendrovės „Klaipėdos arena“ ir „Švyturys-Utenos alus“ pasirašė bendradarbiavimo susitarimą, pagal kurį naujai statomai uostamiesčio sporto ir kultūros renginių arenai suteikiamas „Švyturio arenos“ vardas.

„Tai bus pirmoji arena Lietuvoje, pavadinta „Švyturio arenos“ vardu ir ją pasirinkome neatsitiktinai. Šis vardas simbolizuoja sugrįžimą prie mūsų šaknų - uostamiesčio, kuriame gimė ir jau trečią šimtmetį gyvuoja „Švyturys“. Būtent todėl šios arenos sėkmė mums ypač svarbi ir nuo pat pirmų žingsnių norime prisidėti prie jos vystymo ir populiarumo didinimo“, - sako „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

Jo teigimu, „Švyturys“ įgijo daug patirties bendradarbiaudamas su didžiosiomis Lietuvos arenomis ir renginių valdytojais, tad Klaipėdoje bus ne tik įdiegta moderni įranga, užtikrinsianti arenos svečiams maksimalų patogumą, bet ir stengiamasi sukurti unikalią uostamiesčio ir pajūrio temas atitinkančią atmosferą.

„Klaipėdos arena“ valdybos nario Pauliaus Baltrėno teigimu, tikimasi, jog bendradarbiavimas su didžiausiais aludariais Lietuvoje ir vertinga abiejų pusių patirtis ženkliai prisidės prie arenos vystymo ir jau per pirmus veiklos metus padės „Švyturio arenai“ tapti didžiausiu laisvalaikio traukos centru visoje vakarų Lietuvoje.

Priklausomai nuo renginio tipo nuo 1800 iki beveik 7000 žiūrovų talpinsiančioje „Švyturio arenoje” per ateinančius metus nuo sezono pradžios bus surengta ne mažiau nei 60 renginių -  beveik pusę planuojamų renginių sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį sporto renginiai, likusią dalį - vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.

Arenos valdytojai prognozuoja, jog nuo atidarymo per ateinančius metus uostamiesčio arena sulauks apie 200 tūkst. lankytojų.

2011 m. rugsėjį „Švyturio arenoje“ vyks Europos krepšinio čempionato D grupės varžybos, kuriose susitiks Slovėnijos, Rusijos, Belgijos, Gruzijos, Bulgarijos ir Ukrainos krepšinio rinktinės.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arenaŠvyturio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

miestietis

miestietis portretas
alaus butelio arena...

reklama

reklama portretas
O kaip su alkoholio reklamos ribojimu nuo 2012m.viešose vietose?Kiek pamenu bus draudžiami užrašai ant skėčių,lauko kavinių tvorelių ir pan.

Henris

Henris portretas
Oligarchai galva kelia,gal ir Lietuva reiketu jau vadinti svyturio,ar maximos salim. Kada padarysim sitiems ponams gala?
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių