Klaipėdos arenos statybos prasidės iki vasaros vidurio

Šiandien įvyko Vyriausybinės pasirengimo 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatui darbo grupės posėdis, kuriam pirmą kartą vadovavo Ministro Pirmininko Andriaus Kubiliaus patarėjas Raimundas Alekna.

Posėdyje taip pat dalyvavo darbo grupės vadovo pavaduotojai Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas, Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Saulius Skvernelis, Kauno meras Andrius Kupčinskas, Alytaus meras Česlovas Daugėla, Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius, Šiaulių meras Genadijus Mikšys, Vilniaus savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Algimantas Liubinskas, buvęs Panevėžio meras Seimo narys Vitas Matuzas, Finansų ministerijos sekretorius Edmundas Žilevičius, Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Špokas.

M.Špokas posėdyje pateikė visų iki šiol atliktų darbų ataskaitą bei šių metų veiklos planą, buvo patvirtinta 2009 metų sąmata. Taip pat buvo patvirtintas šiais metais Kaune vyksiančio Europos vaikinų jaunučių (iki 16 metų) čempionato biudžetas.

Posėdyje buvo detaliai pristatyti visų miestų jau atlikti darbai ir likę trūkumai. Padėtį vėliau komentavę miestų atstovai tvirtino, kad visi suplanuoti darbai bus atlikti laiku. Klaipėdos ir Alytaus atstovai patvirtino, kad statybos šiuose miestuose prasidės iki vasaros vidurio.

Taip pat buvo aptarta padėtis šių metų Europos čempionatą rengsiančioje Lenkijoje. Buvo pristatyti kaimynų nuveikti darbai, patiriami sunkumai.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių