Klaipėdos arenos valdytojai: deja, negalėjome parinkti kėdžių

Klaipėdos arenos valdytojai, savivaldybei parinkus kiniškas kėdes, iki šiol teigia, kad jos neatitinka techninio projekto.

„Mes, kaip Klaipėdos arenos koncesininkas, deja, neturėjome ir neturime juridinės galios daryti įtaką kėdžių pasirinkimui, tačiau norime pakartoti jau išsakytą savo nuomonę, jog pasirinktos kinų kompanijos „Dafeng Sport“ kėdės neatitinka Klaipėdos arenos techninio projekto. Taip pat pabrėžiame, jog mes neprašėme ir nereikalavome, kad savivaldybė parinktų akustines ar brangesnes kėdes“, - teigė Klaipėdos areną valdančios bendrovės „Klaipėdos arena“ direktorė Jolita Krickė.

Jos tvirtinimu, vieno iš svarstytų ir siūlytų variantų Klaipėdos arenai - JAV kėdžių gamintojo „Irwin Seating company“ kėdės  yra patvaresnės ir kokybiškesnės bei atitinka techninio projekto specifikacijas. Šios kėdės jau yra eksploatuojamos Šiaulių, Panevėžio arenose bei bus sumontuotos ir Kauno arenoje. Tačiau savivaldybė šių kėdžių nepasirinko, nes esą būtų tekę papildomai primokėti.

„Ieškodami sprendimo šioje situacijoje, kaip Klaipėdos arenos valdytojas pradėjome derybas su Klaipėdos arenos rangovu UAB „Vėtrūna“ dėl papildomų garantijų pasirinktoms „Dafeng Sport“ kėdėms“, - teigė J.Krickė.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių