Klaipėdos autobusų keleivių skaičius sumažėjo

Balandį sumažėjo keleivių, važiuojančių miesto autobusais ir besinaudojančiais elektroniniais bilietais, skaičius. Populiariausių stotelių šešetukas nesikeitė.

Balandį miesto autobusais važiavo 724 tūkst. 615 keleivių. Kovą jų buvo daugiau – 827 tūkst. 21.

Populiariausių stotelių šešetukas balandį išliko toks pats kaip kovą. Pirmoje vietoje buvo „Bibliotekos“, antroje – „Atgimimo“, trečioje – „Turgaus“ stotelė, važiuojant iš šiaurinės į pietinę miesto pusę.

Toliau sekė „Smiltelės“, „Žardės“, „Sveikatos priežiūros centro“ stotelės.

Populiariausioje stotelėje į miesto autobusus įlipo 32 tūkst. 383 keleivių.

Statistika pateikta pagal elektroninių bilietų naudojimą. Ji rodo ne absoliutų į miesto autobusus įlipusių keleivių skaičių, nes dalis jų naudojasi popieriniais bilietais.


Šiame straipsnyje: stotelėsautobusai

NAUJAUSI KOMENTARAI

keleivė

keleivė portretas
Ne skaičius sumažėjo, o elektroninė sistema pastoviai neveikia, kuri fiksuoja keleivių srautą ir ypač balandžio mėnesį. Gal tokiu būdu ponai dar nori kelti kainas, kurios ir taip jau nebeįkandamos paprastiems žmonėms, kurie dirba daugiausia už minimumą. Žiūrėkite, nepersistenkite, nes žmonės bus priversti eiti į darbus pėsčiomis?

pritariu

pritariu portretas
elektroninė sistema pasenusi,neveikia,nori pypsi,nori ne....Geriau popieriniai talonėliai,mažinti kainas ir bus pilni autobusai,nevažinės tušti....

Neniskiui

Neniskiui portretas
Tai tu brudeli dabar parkavimo kainas kelsi kad gaidy savo nuostolius padengti:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių