Klaipėdos centrinis stadionas liko be apšvietimo

Vagys be apšvietimo paliko Klaipėdos centrinį stadioną – naktį kažkas nupjovė ir pavogė dviejų iš keturių stadione esančių apšvietimo stulpų elektros kabelius.

„Nuo prožektorių stulpų pavogta po 9 metrus kabelio. Tai du stadiono kraštuose esantys elektros stulpai, kuriuose įmontuoti prožektoriai“, – aiškino Klaipėdos centrinio stadiono vadovas Romualdas Pargaliauskas.

Jo teigimu, stadione bus galima sportuoti, tačiau nebūtų įmanoma surengti varžybų transliacijos.

„Kol kas nieko nesame numatę, visos planuotos varžybos jau yra įvykę. Pastaroji transliacija iš stadiono buvo rugsėjo 17 dieną, kai žaidė „Atlanto“ ir „Žalgirio“ komandos", – aiškino stadiono vadovas.

Vagystė pastebėta naktį iš antradienio į trečiadienį.
„Sargas nuolat budi stadione, naktį – taip pat. Tačiau ar čia sužiūrėsi, juk apeiti 6 hektarų plotą nėra lengva. Matyt, vagys nutaikė momentą“, – tikino R.Pargaliauskas.

Ilgapirščiai vagystei buvo pasiruošę, nukirsti apšvietimo kabelio teko lipti į stulpą.

„Kol kas nežinau tikslios nuostolių sumos. Tačiau tai jau ne pirmas kartas, kai įvykdoma tokia vagystė. Kai statybinė įmonė dar tik montavo kabelius, vagys buvo pridarę nuostolių už 30 tūkst. litų. Panaši žala turėtų būti ir šį kartą“, – teigė R.Pargaliauskas.

Prieš 5 metus vagys kabelius vogė tose pačiose vietose, kur ir šį kartą.

„Anuomet žala buvo padaryta statybinei įmonei, o šį kartą mokėsime mes. Užuojauta čia nepadės, reikia finansiškai padėti“, – ironizavo R.Pargaliauskas.

Stadionas nuo ilgapirščių nukenčia rečiau, dažniau stadiono įrangą ir tribūnas niokoja vandalai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

astrologas

astrologas portretas
teks užleist Romuk savo šiltą vietukę kazlauskiukui iš maniežo-jis su pusbroliuku patikimai įsisavins planuojamus stadiono renovacijos pinigėlius.

Marijus

Marijus portretas
18 metrų kabelio už 30 tūkstančių litų???? Auksinis, ne kitaip... :D:D:D

Marijus

Marijus portretas
18 metrų kabelio už 30 tūkstančių litų???? Auksinis, ne kitaip... :D:D:D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių