Klaipėdos elektroninius bilietus galima pratęsti ir „Maximoje“

Nuo šios savaitės visose Klaipėdos „Maxima“ parduotuvių kasose miesto gyventojai gali pratęsti savo elektroninių terminuotų viešojo transporto bilietų galiojimą. Iki šiol uostamiestyje elektroninių terminuotų bilietų galiojimą buvo galima pratęsti tik Lietuvos spaudos kioskuose bei internete. Galimybę pratęsti elektroninius bilietus kasose „Maxima“ suteikia kol kas vienintelė iš visų Lietuvos prekybos tinklų. 

„Siekiame, kad prekybos centre žmonės ne tik įsigytų būtiniausių prekių, bet ir greitai bei patogiai sutvarkytų kasdienius buities reikalus. Todėl nuolat plečiame tokią galimybę suteikiančių paslaugų spektrą. Manome, kad pirkėjams pratęsti elektroninio viešojo transporto bilieto galiojimą kasdienio apsipirkimo metu bus labai patogu“, - sako bendrovės „Maxima LT“ Maisto ir pirmojo būtinumo prekių pirkimų departamento direktorius. Skirmantas Nevidomskis 

Pasak atstovo, pratęsti elektroninių bilietų galiojimą klaipėdiečiai galės visose 13 „Maxima“ parduotuvių uostamiestyje. 

„Klaipėdos viešajame transporte elektroniniais terminuotais bilietais gyventojai naudojasi dar nuo 2007 vasario. Šie bilietai yra labai patogūs, todėl palaipsniui visiškai pakeitė popierinius terminuotus bilietus. Tai, kad elektroninius bilietus galima pasipildyti prekybos centro kasose labai palengvins šios paslaugos prieinamumą gyventojams“, - teigia Klaipėdos miesto keleivinio transporto įmonės direktoriaus pavaduotojas Andrius Samuilovas.

Pasak jo, terminuotais elektroniniais bilietais Klaipėdoje naudojasi lojalūs klientai, kurie dažnai važinėja viešuoju transportu. Elektroninį bilietą įsigyja beveik pusė visų viešojo transporto keleivių, nes tai yra patogiau ir pigiau nei pirkti vienkartinius bilietus kiekvieną dieną.  

Klaipėdos „Maxima“ parduotuvėse elektroninių bilietų papildymas veiks tokiu pačiu principu, kaip ir Lietuvos spaudos kioskuose. Pirkėjas elektroninio bilieto plastikinę kortelę pateiks "Maxima" kasininkei, kuri jos galiojimą pratęs pirkėjo pageidaujamo elektroninio bilieto rūšimi:  vieną parą, tris paras, visą mėnesį ar tik darbo dienomis galiojančiu bilietu. Pirkėjai už bilietus, kaip ir už visas kitas prekes Maxima“ kasose, galės atsiskaityti ir bankinėmis kortelėmis. Spaudos kioskuose bankinėmis kortelėmis už elektroninių bilietų galiojimo pratęsimą atsiskaityti negalima. 

Nuo 2007 metų spalio analogiška bilietų galiojimo pratęsimo paslauga naudojasi ir parduotuvių lankytojai Kaune. Paslauga laikinosios sostinės parduotuvių kasose tapo labai populiari - ja kas mėnesį pasinaudoja maždaug 12 tūkst. pirkėjų. 

Šiuo metu visose „Maxima“ parduotuvių kasose galima naudotis ir kitomis paslaugomis: atsiskaityti už „Teo", „Balticum TV" „Omnitel", „Tele2“, „Bitės" paslaugas, taip pat už dalį komunalinių įmonių, atliekų tvarkymo centrų paslaugų, įsigyti loterijos bilietų, telefonų pokalbių papildymo kvitų, laisvalaikio pramogų dovanų kortelių, atsiskaityti už keliones, apsidrausti, gauti kreditą ir kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių