Klaipėdos gatvėse – išskirtiniai automobiliai

Klaipėdos gatvėmis šeštadienį riedėjo neįprastos transporto priemonės – sezoną atidarė senovinių automobilių savininkai. Miestiečiai ne tik apžiūrinėjo įspūdingas transporto priemones, bet ir prie jų įsiamžino.

Sezono atidarymą organizavo senovinių automobilių asociacija „Seni kibirai“, kuri turi apie dvidešimt nuolatinių narių. Po pietų įspūdingas transporto priemones klaipėdiečiai galėjo išvysti Kruizinių laivų terminale, prie laivų švartavimosi pirso. Čia vyko dalyvių registracija.

Ekipažai buvo suskirstyti į komandas, jiems pristatytos užduotys. Dalyviai turėjo nusifotografuoti žinomose Klaipėdos vietos, tarp kurių – Žvejo paminklas, Skulptūrų parkas, burlaivis „Meridianas“. Siekta, kad kuo daugiau klaipėdiečių pamatytų senovinius automobilius.

Vakare vyko senovinių automobilių paradas miesto gatvėmis. Sugrįžę į Kruizinių laivų terminalą jie važiavo į prekybos centro „Studlendas“ automobilių stovėjimo aikštelę.

Senovinių automobilių asociacija „Seni kibirai“ sezono atidarymo šventes rengia nuo 2013 metų. Anksčiau buvo apsiribojama tik automobilių paradu. Šiemet pirmą kartą buvo organizuojamos ir varžybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mėmelis mėnulis

Mėmelis mėnulis portretas
Mėnulio miestas Klaipėda, Saulės miestas Šiauliai. Atstatysim kryžiuočių sugriautą šventyklą, Ir sugrįš į Tėvynę Lietuvos vaikai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių