Klaipėdos „Gintaro“ baseino atidarymas vėl nukeliamas

Vaikų ir suaugusiųjų viltys, kad jie po geros savaitės jau galės treniruotis „Gintaro“ baseine, vėl subliuško. Nors buvo žadėta, kad sporto centras duris atvers iki spalio 1-osios, atidarymo data vėl nukelta.

Statybininkai į „Gintaro“ baseiną įsikraustė dar pernai vasarą. Pirminėje sutartyje buvo numatyta, kad darbai turi būti baigti iki šių metų kovo 1-osios, tačiau vėliau terminas pratęstas iki rugpjūčio 15 dienos.

Galiausiai žadėta, jog statybininkai rekonstruotą baseiną rugsėjo 15-ąją perduos valdytojams, o šie spalio 1-ąją jau pakvies plaukikus į treniruotes.

„Nulis procentų, kad baseinas pradės veikti spalio pradžioje. Tai supratome vakar atsitiktinai nuėję į rangovų ir savivaldybės atstovų susitikimą, nors į jį ir nebuvome kviesti“, - neslėpė „Gintaro“ sporto centro baseino bazės vadovė Birutė Bėrėnienė.

Baseiną rekonstravusios bendrovės direktoriaus pavaduotojas Arvydas Stonkus teigė, jog baseinas vis dar neveikia dėl objektyvių priežasčių.

„Atsargiau kalbėkite, kad rekonstrukcija nebaigta. Visi darbai baigti ir dabar vyksta dokumentų tvarkymas, derinimas, o tai užtrunka“, - tvirtino A.Stonkus.

Jis teigė, jog dar reikia sudaryti valstybinę komisiją dėl objekto pripažinimo tinkamu naudoti, o tai truks dar kelias savaites.

„Dabar galvokime, kad baseinas veiks spalio 15 dieną. Nepergyvenkite, greitai jame maudysitės“, - ramino pašnekovas.

Rekonstrukcijos metu darbininkai apšiltino baseino sienas ir stogą, įrengė naują jo hidroizoliaciją, iš esmės atnaujino šildymo sistemą, elektros instaliaciją, pakeitė langus, laukujes duris.

Prie senojo pastato buvo pastatytas priestatas, kuriame įrengtos modernios dušų, tualetų patalpos, administracijos darbuotojų ir trenerių kabinetai.

„Gintaro“ baseino rekonstrukcija kainuos apie 3,5 mln. litų, iš kurių 687 tūkst. litų – ES parama.


Šiame straipsnyje: Gintaro baseinasbaseinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuramino

nuramino portretas
Dabar galvokime, kad baseinas veiks spalio 15 dieną. Nepergyvenkite, greitai jame maudysitės“, - ramino pašnekovas. Maudysimės,maudysimės - tik palauksim kol lietaus vandens prilys

tomas

tomas portretas
Cia jau gaunasi kaip taisykle, laiku nieko nebaigti... galetu imones savo prestizo negadinti ir pateikti terminus per kuriuos spetu, greiciau baigti darbus, nei nurodyta sutarti...

Erodas

Erodas portretas
Yra toks sparnuotas posakis: "Statybininko garbės žodis". Tai reiškia, tą patį, kaip alkoholiko pažadas nuo rytojaus visiškai nebegerti.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių