Klaipėdos jaunimo organizacijos kviečia į diskusiją

Ateinantį šeštadienį Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ (KLAS) rengia jaunimo diskusiją pavadinimu „22 metai Nepriklausomybės: ar gėda būti Lietuvos piliečiu?“.

Kovo 10 dieną 18 val. kavinėje - galerijoje“ (Tiltų g. 3) vyksiančiame renginyje bus gvildenami šiuo metu jaunimui aktualūs klausimai. Diskusijos dalyviai nagrinės vertybių klausimą ir mėgins nustatyti, ar skiriasi mūsų ir tėvų vertybės. Taip pat domėsis, kodėl nesidomima politika ir ar verta savo kultūrą iškeisti į „holivudinę“. Kalbant apie patriotizmą, bus aiškinamasi, ar valstybinės šventės - tik dar viena laisva diena. Galiausiai bus paliesta emigracijos problema ir diskutuojama, ar emigruodami, ir taip rinkdamiesi lengviausią kelią, patys nežlugdome valstybės.

Renginio metu diskutuos jaunas muzikantas Stanislovas Pakalniškis, Kristaus Karaliaus ateitininkų kuopos pirmininkas Adomas Samauskas, “Ąžuolyno” gimnazijos moksleivė Kamilė Matusevičiūtė ir Klaipėdos universiteto studentų sąjungos prezidentė Aurima Švedaitė.

Diskusijos metu pasirodys atlikėjai Erika Kubiliūtė ir Marijus Mažūnas.

Į renginį kviečiami jauni žmonės ir visi miestiečiai, turintys šia tema savo nuomonę ir norintys ją išsakyti.

Asociacija nuolat rengia diskusijas ir debatus jaunimui aktualiomis temomis.


Šiame straipsnyje: KLAS

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Tie, kurie tokią temą sugalvojo, vargu ar patys gaudosi tose vertybėse.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių