Klaipėdos jūrininkų ligoninėje - įkurtuvės

Ketvirtadienį po remonto Klaipėdos jūrininkų ligoninės II ambulatorinių konsultacijų skyriuje atidarytas radiologijos padalinys.

Šiuolaikiškai suremontuotose patalpose įrengtas naujas skaitmeninis rentgeno aparatas. Jis pagerins radiologijos paslaugų kokybę ir prieinamumą, o pacientams užtikrins didesnį tyrimo saugumą.

Dar šiemet radiologinės diagnostikos įranga bus sujungta su universalia vaizdų skaitmenizavimo, archyvavimo ir perdavimo sistema.

Naujų technologijų dėka vaizdai iš II ambulatorinių konsultacijų skyriaus bus perduodami į radiologinių vaizdų archyvavimo įrenginį.

Gydytojai radiologai, dirbantys Klaipėdos jūrininkų ligoninėje, gavę informaciją, galės įvertinti radiologinį tyrimą ir pateikti išvadą.

Įdiegus šią radiologijos įrangą, gerokai sumažinama gamtos tarša, nes nenaudojami ryškalai, taip pat mažėja apšvita pacientams.

Vidutiniškai per metus šia įranga planuojama ištirti apie 15 tūkst. pacientų. Patalpų remontas ir įranga ligoninei atsiėjo apie vieną milijoną litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pacientė

pacientė portretas
puiki ligoninė, ne kartą joje gydžiausi- paslaugus personalas, labai kvalifikuoti gydytojai. Kad viskas daroma paciento gerovei- akivaizdu. Matosi, kad stengiamasi įdiegti kuo daugiau naujovių. Džiugu, kad turime bent vieną tokią puikią gydymo įstaigą Vakarų Lietuvoje.

Klausimelis

Klausimelis portretas
Tai koks cia ivykis, paremontavo kabineta ir pastate rentgeno aparata? Jau nezino kaip girtis! Tualeta irgi atidare pasigirs per visus laikrascius!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių