Klaipėdos klube - Sashos Song koncertas

Liko vos keturi savaitgaliai iki soties atsidžiaugti vasara. Klaipėdos klubas „Dr.Who“ pasistengs, kad po saulėtų dienų būtų galima pasilepinti ir karštomis naktimis.

Penktadienį renginių ciklas „Dr.Who“ Gyvai pristato lauktą sugrįžimą – užburiantį Sashos Song koncertą. Paskutinis atlikėjo pasirodymas klube buvo surengtas dar vasario mėnesį, tad gerbėjai jau spirga tarsi ant žarijų.

Sashai Song kelionė į Klaipėdą neužtruks – dainininkas visą šią vasarą leidžia Šventojoje.

„Šiltuoju sezonu daugiausiai koncertuoti tenka pajūryje, tad čia apsigyventi tiesiog patogu. Vertinu tai, kad Šventojoje ramiau nei Palangoje, tad galiu daugiau laiko skirti sau, pamąstyti apie tai, kas buvo nuveikta šiemet, apie būsimus projektus... Visgi dabar suprantu žmones, gyvenančius prie jūros, kurie sako, kad į paplūdimį vis nenueina – ir pats elgiuosi taip pat“, – atviravo Sasha Song.

Nors ir iš širdies atsipalaidavęs, atlikėjas užtikrino, kad jo penktadieninio koncerto klube „Dr.Who“ nuotaikos nebus ramios. „Gresia daug šokio ir dainų – tiek iš mano albumo, tiek ir naujų koverių“, – akcentavo Sasha Song.

Šeštadienį „Dr.Who“ publika sklaidys jau trečiąją klubinių komiksų „Sin City“ dalį. Teminis vakarėlis žada pasimatymų su kultinių istorijų ir filmų personažais – čia susitiks piktadariai ir nenugalimi herojai, atskalūnai ir fatališkos gražuolės.

Kaukės, Supermeno, Voražmogio ir kitų veikėjų paranormalius sugebėjimus šokių aikštelėje privers atskleisti specialus DJ setas.


Šiame straipsnyje: Sacha SongDr.Who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių