Klaipėdos ledo ritulininkai įveikė savo varžovus

Pirmadienį Klaipėdos „Kirų“ ledo ritulio klubas pasiekė istorinę pergalę ir tuo pačiu pasiekė istorines aukštumas. Po pergalės 1:0 prieš Plungę, klaipėdiečiai į savo istoriją įsirašė pirmąją sėkmę prieš šią komandą oficialiose varžybose.

Tai buvo rungtynės dėl teisės kautis dėl penktosios vietos Žemaitijos čempionate. Be to, uostamiesčio ekipa, pagarsėjusi ne tik ledo ritulio aikštelėje, bet ir piketu prieš ledo arenos privatizavimą, užsitikrino ne žemesnę nei šeštąją vietą Žemaitijos ledo ritulio čempionate, tad tai irgi istorinis pasiekimas.

„Kirai“ dėl penktosios vietos kovos su Mažeikių „Lederos“ komanda, kuri atkrintamosiose varžybose dėl 5-8  vietų 9:4 įveikė Gargždų „Ledžingą“.

„Smagu, jog komandos triūsas nenuėjo veltui ir ekipa po truputėlį tobulėja. Vyrai keliasi anksti ryte į treniruotes, tačiau sunkus darbas pagaliau atsipirko. Stengsimės užimti penktąją vietą ir būti tik per žingsnį nuo stipriausiųjų ketverto“,- po rungtynių kalbėjo „Kirų“ komandos vadovas Algis Poškis.

Prieš dvejus metus čempione Žemaitijoje tapusi Klaipėdos „Sadvita“ pateko į čempionato finalą, pirmadienį pusfinalyje net 9:1 sutriuškinusi praėjusių metų čempionę Šiaulių „Ledo liniją“. „Sadvitos“ varžovai finale paaiškės po Telšių ir Kretingos ledo ritulininkų dvikovos.


Šiame straipsnyje: ledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių