Klaipėdos liberalams siūloma vienytis

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus taryba Liberalų ir centro sąjungai siūlo reformuoti valdančiąją koaliciją Taryboje liberalių politinių jėgų pagrindu. 

„Liberalų sąjūdžio frakcija miesto Taryboje ne kartą palaikė valdančiosios koalicijos sprendimus svarbiais miestui klausimais. Akivaizdu, kad valdančioji koalicija šiais klausimais viena, be mūsų palaikymo, dažnai nesugeba užtikrinti balsų daugumos dėl savo politinio margumo bei akivaizdžiai skirtingų interesų“, - rašoma Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus tarybos pranešime.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus tarybos pirmininko teigimu, jau po 2007 m. savivaldybių rinkimų Liberalų ir centro sąjungai buvo pasiūlyta formuoti miesto Taryboje bendrą valdančiąją koaliciją, tačiau siūlymas buvo atmestas. 

„Matydami valdančiųjų bejėgiškumą mes esame pasirengę prisiimti politinę atsakomybę už miesto reikalų tvarkymą šiuo sunkiu šaliai metu. Liberalų sąjūdžio frakcija kviečia visas politines partijas mieste pamiršti skambius rinkiminius šūkius ir susitelkti vieninteliam tikslui - su kuo mažesniais nuostoliais bei praradimais išgyventi sunkų miestui ir šaliai ekonominį laikotarpį“, - tvirtina A.Šulcas.


Šiame straipsnyje: šulcasliberalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių