Klaipėdos ligoninėje paliktas kūdikis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos universitetinėje ligoninėje penktadienio popietę buvo paliktas, manoma, dviejų mėnesių berniukas, rašo dienraštis „Vakarų ekspresas“.

Gimdymo skyriaus prieigose paliktą kūdikį 14.40 val. surado skyriaus slaugytoja. Pasak gydytojos Vaivos Galvosienės, berniukas atrodo sveikas, sveria 5,4 kilogramo - pagal svorį ir spėjama, koks jo amžius.

Vaikelis buvo paliktas krepšyje, kuriame buvo sauskelnių, mišinuko, rūbelių. Skyriaus personalas sakė, kad berniukas atrodo prižiūrėtas, tačiau buvo nevisiškai švarus, slaugytojos jį numaudė, pamaitino ir perrengė.

Slaugytojos atkreipė dėmesį į krepšyje įdėtą maišelį su užrašu „Šilutės prekyba“, tad spėliojo, galbūt vaikelio mama yra iš to krašto. Tačiau jokio raštelio su kūdikio vardu, paaiškinimu ar kita informacija, nebuvo.

„Gerai bent tai, kad ne kažkur gatvėje buvo pamestas, bet tikriausiai tai nereikalingas vaikas“, – dienraščiui sakė gydytoja Vilija Gelžinienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieva

Ieva portretas
Noretus tiketis , kad tai tik pogimdyvine depresija, ir, kad mamyte pabuvus kazkiek atskirai supras, kad istiesu jai reikia savo vaiko , o sunkus periodai , kuriu nei vienas gyvenantis zemej neisvengia, praeis ir viskas bus gerai .

baba

baba portretas
Ačiū mama, kad manęs neišmetei,nenužudei...

Anonimas

Anonimas portretas
Vaikelis bus laimingas, esu dekinga bilologinej motinai kad nepasielge kaip daugelis kitu... vaikas gyvas, priziuretas, o kad paliko... mes nezinom kas galejo nutikti.. Dievas jai teisejas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių