Klaipėdos mero atstovas spaudai darbą palieka dėl užsienio

Vos du mėnesius Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko atstovu spaudai dirbęs Audrius Straupas palieka darbą.

Trečiadienį jis parašė prašymą atleisti iš užimamų pareigų savo noru. Paskutinė jo darbo diena rotušėje bus penktadienis.

Oficialiai A.Straupas dirbo savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vyriausiuoju specialistu, tačiau jo darbo vieta buvo įrengta rotušėje.

Neoficialiomis žiniomis, A.Straupas iš darbo išeina, nes ketina išvykti į užsienį studijuoti viešųjų ryšių.

A.Straupas dirbti savivaldybėje pradėjo liepos pabaigoje. Tuomet daliai klaipėdiečių kilo įtarimų dėl jo įdarbinimo, nes A.Straupas yra Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko pažįstamo „Balticum“ televizijos programų direktoriaus Vlado Straupo sūnus.

23 metų vaikinas yra baigęs teisės studijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
"Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko atstovu spaudai dirbęs Audrius Straupas palieka darbą <...>, nes ketina išvykti į užsienį studijuoti viešųjų ryšių."

specagent

specagent portretas
Jaunasis Straupiukas siunčiams pasimokslinti į užsienį, kad grįžęs po metų pradėtų vadovauti savivaldybės įstaigai "Bendrasis Klaipėdos miesto planas" - panašios įmonės, užsiimančios teritorijų valdišku planavimu yra Kaune ir Vilniuje. Libsąjūdis nutarė rimtai perimti iš libocentrikų ir šią pelningą sritį. Oj, kaip užpyks Taraškevičius, saugokitės libsąjūdininkai, ar ne per daug bandote apžioti?

TAIP

TAIP portretas
ZMOGUS PAVARGO BUTI TIK STRAUPO SUNUMI,VAZIUOJA IS TOKIO KRASTO,KUR ZMOGUS ZMOGUI - ZURNALISTAS.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių