Klaipėdos merui galvos skausmas – nauja futbolo komanda

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas priėmė Lietuvos 2-osios lygos futbolo čempionate norinčios žaisti komandos atstovus, dalis kurių pastaraisiais metais šmėkščiojo tarp „Klaipėdos“ klubo narių.

Futbolo mokyklos, kurios auklėtiniai sudarys naujos komandos pagrindą, direktorius Antanas Adomynas, paprašė V.Grubliausko, kad miesto savivaldybė taptų dalininke.

Tačiau uostamiesčio vadovas neskubėjo švaistytis pažadais, sakydamas, jog tai priklauso ne vien nuo jo, bet nuo Klaipėdos politikų. Taip pat meras paprašė neskubinti įvykių. Lauks rezultatų, įrodančių, kad naujos ekipos vadovų kalbos nėra vienadienės.


Šiame straipsnyje: Vytautas Grubliauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Adomynui

Adomynui portretas
Gal reikėtų pradėti daryti tvarką tamstos vadovaujamoje sporto mokykloje: trenerių įdarbinta pora tuzinų,o realiai dirba vienas-kitas,nes iš kitų naudos,kaip iš ožio pieno.Vaikai,tai ne eksperimentiniai triušiai ir laikas nestovi vietoje.Jei nesugebate nieko padaryti,tai užleiskite savo direktoriaus vietą tam,kuris pakeis susidariusią situaciją futbolo mokykloje.Jei nenorite- padėsime.

Gražu

Gražu portretas
FK "Klaipėda" įsikūrė prieš du metus, algų nemokejo,skolų begales ir vėl nori dalyvauti kuriant naują klubą.O kaip skolos darbuotojams,žaidėjams?

as

as portretas
Manyčiau, kad savivaldybė geriau tampa Atlanto dalininke. Vaciukui skirtų kokias simbolines pareigas, kad labai nesikrimstų ir dalyvauti komandos valdyme. Juk skolos beveik grąžintos. Klubas su istorija, vardu. Kam išradinėtį naują dviratį? Sukurtumėt komandų piramidę ir pirmyn.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių