Klaipėdos miesto centre – šiukšlynas

Klaipėdiečius piktina šiukšlynas miesto centre. Vykstant Daržų gatvėje esančio pastato remonto darbams, statybinės atliekos jau kurį laiką guli namo kieme.

Akyliems klaipėdiečiams užkliuvo mieste Daržų gatvėje jau kurį laiką statybinėmis atliekomis užverstas kiemas.

Žmonės baiminasi, jog netoli minėtos teritorijos žaidžiantys vaikai gali susižeisti, o ir įsivyravusi betvarkė miesto nepuošia.

"Name atliekami remonto darbai. Visos statybinės atliekos laikomos kieme, tinkamai netvarkomos. Vidinis kiemas užverstas atliekomis, o aplinkui žaidžia vaikai", – piktinosi klaipėdietė.

Pasirodo, pastatas Daržų gatvėje išnuomotas net keliems nuomininkams.

Pastate įsikūrusi maitinimo įstaiga, parduotuvė.

Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriuje leidimas statyboms vykdyti neišduotas, mat pastate atliekami vidaus remonto darbai.

Vis dėlto, anot žmonių, aplinka netvarkoma jau ne vieną savaitę.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Sauliaus Valiulio, atlikus patikrinimą, užregistruotas pažeidimas.

"Remontas vyko parduotuvės patalpose. Nustatytas už susidariusią situaciją atsakingas žmogus. Jam bus taikoma administracinė atsakomybė, surašytas reikalavimas artimiausiu metu atliekas pašalinti. Asmuo pažadėjo teritoriją sutvarkyti nedelsiant", – kalbėjo S.Valiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Persiladas

Persiladas portretas
Tai kad miesto viešosios tvarkos skyrius tik algas gauna ir per ofiso langus dairosi senai aišku. Pabandykit pasivaikščioti po parką prie Žardės tvenkinio. Tradedija, krūmai pilni priversti šiukšlių. Aišku, kad iš miško rajono jų neatveža. Teršia aplinkiniai. Negi neimanoma jų atsekti. Būtu puiku, kad miesto valdininkai nors retkarčiais aplankytu viešasias miesto erdves. Bet jiems tai akių nedrąsko, jie Klaipėdos užmiesčiuose gyvena.

ir ne tik

ir ne tik portretas
centre

Marke

Marke portretas
O gal klaipedos centras siukslynas?:)))
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių