„Klaipėdos nafta“ atsiprašo už nemalonius kvapus

Bendrovė "Klaipėdos nafta" atsiprašo gyventojų už nemalonius kvapus, kuriuos miestiečiai galėjo justi  ketvirtadienio rytą.

Bendrovė pranešė, kad ketvirtadienį ryte bendrovėje „Klaipėdos nafta“, II – oje prieplaukoje į tanklaivį „AEGEAN BLUE“ buvo kraunamas krovinys – mazutas. Prieš tai - žaliavinė nafta iš Irako. Bendrovės atstovų teigimu, tai yra itin retai pasitaikantis krovinys Klaipėdos jūrų uoste ir pasižymi tuo, jog skleidžia nemalonų kvapą. Tanklaivio pakrovimo metu išmetami garai iš tanklaivio buvo deginami „Klaipėdos nafta“ deginimo įrenginyje.

Apie 7 valandą ryto, dėl nesuderintų laivo technologinių procesų laivo tankuose garų slėgis pasiekė maksimalią leistiną ribą (apie 90 mbar) ir dalis garų buvo išmesti į atmosferą. Todėl Klaipėdos miesto gyventojai galėjo laikinai justi nemalonius kvapus.

Bendrovė pranešė, kad maždaug po valandos normalus pakrovimo režimas buvo atstatytas.

Bendrovė „Klaipėdos nafta“ atsiprašo gyventojų už laikinai sukeltus nemalonius kvapus.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos nafta

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
gerai, kad neuosčiau ryte.

Antanas

Antanas portretas
2011-08-10 Vakare tarp 20:00 ir 23:00 Kretingos gatveje, esant stipriam vejui, buvo juntamas stiprus naftos produktu kvapas.Taip ir pagalvojau kad is terminalo.Uz tokius dalykus bausti reikia.Del tuo matyt ir atsiprase, kad jau patys suprato , jog ant ,,galvos uzlipo,, ESANT TOKIEMS VEJO GUSIAMS , SKLIDO NAFTOS PRODUKTU KVAPAS, TAI KOKIA KONCENTRACIJA TURETU BUTI ORE ??? IR KA TUO METU DARO MIESTO SANITARINES TARNYBOS, AR JIEMS NUSISPJAUTI ???

taigi

taigi portretas
BŪTU KOKIA SMULKI PRIVATININKO ĮMONĖ ,TAI UŽDARYTU PER KELIAS DIENAS ,DAR BAUDĄ UŽDĖTŲ IR NUTEISTU...BET DIDELI PINIGAI DARO SAVO ,NET DAUGYBEI TARNYBŲ AKIS "UŽPILA" :D
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių