„Klaipėdos nafta“ išlaiko senąsias tradicijas

Kasmet bendrovės “Klaipėdos nafta” vadovybė pakviečia veteranus Kalėdinių pietų, įteikia šventines dovanėles ir firminius kalendorius.

“Puiki ir sena tradicija nepamiršti buvusių darbuotojų, išėjusių į užtarnautą poilsį. Bendrovėse, kur aš anksčiau dirbau su buvusiais darbuotojais taip tampriai nebuvo draugaujama. O čia žmonės susirenka lyg į šeimą. Ir tai yra labai malonu”, - teigė “Klaipėdos naftos” generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Per metus nuo vienų kalėdinių pietų iki kitų bendrovės “Klaipėdos nafta” vadovybėje įvyko žymių pokyčių. Iš senosios komandos liko tik gamybos direktorius Gediminas Vitkauskas ir technikos direktorius Algimantas Žičkus. Nauji ne tik generalinis direktorius R.Masiulis, bet ir jo pavaduotojas Vytautas Kazimieras Aranauskas, finansų direktorius Mantas Bartuška, komercijos direktorius Sigitas Zakalskis.

Vertindami veteranų įdėtą triūsą, kuris „Klaipėdos naftai“ leido tapti viena moderniausių Europoje naftos produktų krovos bendrovių, naujieji vadovai pažadėjo dėsiantys visas pastangas, kad terminalas plėstųsi, susirastų naujų klientų, pritrauktų papildomų krovinių.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos nafta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių