Klaipėdos namų valdos pakeitė pavadinimus

Šešios uostamiesčio namų valdos atsikratė sovietinio palikimo ir pakeitė pavadinimus. Iš valdų jos tapo būstais. Pavadinimuose pasirinkti ir žinomesni objektai.

Nuo šiol įmonė „Ąžuolyno valda“ vadinsis „Vėtrungės būstas“, „Mūsų namų valdos“ – „Danės būstas“, „Marių valdos“ – „Jūros būstas“, „Pempininkų valdos“ – „Pempininkų būstas“, „Buitis be rūpesčių“ – „Žardės būstas“, „Vingio valdos“ – „Vingio būstas“.

Įmonės „City Service“, kuriai priklauso minėti daugiabučių namų adminsitratoriai, atstovas Vilius Mackonis aiškino, kad jai priklausančių bendrovių pavadinimus norima suvienodinti visoje Lietuvoje.

„Namų administratoriai yra labai pasikeitę. Geresnė paslaugų kokybė, aptarnavimas, nauji biurai. Nebėra tos senos sovietinės valdos. Tokie atnaujinimai paskatino ir išorinius pokyčius“, – tvirtino atstovas.

V.Mackonio teigimu, kai kurių namų valdų pavadinimai visiškai pakeisti. Juose panaudoti žinomesni objektai, kad žmonėms būtų aiškiau.


Šiame straipsnyje: namų valdosCity service

NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Koks tai Būstas. Kada valdybos darbininkai neturi darbo, tai jie imasi keisti eilinės nanų valdybos pavadinimą. Ir taip jie galvoja, kad prisideda prie karo su Rusija.

Razinka

Razinka portretas
Kaip bepavadinsi namų valdą,tačiau aptarnavimo kokybė liks ankstesnė,niekaip nesuveikia sąžiningumo faktorius,tai ilgas ir kruopštus veiksmas miesto savivaldy- bei kontruolioti,patarti,remti,ginti gyventojų interesus,ir tai gali tęstis kaip kova su sunkiai išgydoma liga.

By Junas

By Junas portretas
Gerai užsuko su tais pavadinimais - niekas jų nebeatseks. Jei ir atras, ar interesantai bus įleidžiami į būstus? Turbūt, adminstratorius dabar sakys - pašol von, čia mano būstas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių