Klaipėdos naujamečiuose renginiuose – anšlagas

Šventinių pramogų troškulio sunkmečio suvaržymai nemalšina – klaipėdiečiai iššlavė beveik visus bilietus į svarbiausius naujamečius renginius.

"Traviata" – šventas reikalas

Muzikinio teatro vadovas Ramūnas Kaubrys patvirtino, jog į tradicinį gruodžio 31-osios spektaklį – Giuseppe Verdi operą "Traviata" – vietų nebeliko mažiausiai prieš tris savaites.

"Tai tapo savotišku Naujųjų metų sutikimo simboliu. Yra nemažai žmonių, kurie gruodžio 31-ąją į "Traviatą" eina ne pirmus metus", – pripažino pašnekovas.

Į naujametį renginį bilietus po 55, 75 bei 100 litų įsigiję žiūrovai tradiciškai bus vaišinami ir taure šampano.

Kiek mažesnio populiarumo tarp publikos sulaukė gruodžio 30-osios "Traviata" – vakar popiet į šį spektaklį dar buvo likę apie 70 bilietų.

Klaipėdos koncertų salė senuosius metus palydės "Naujamete rapsodija", kurioje žibės du virtuozai – pianistas Petras Geniušas ir saksofonininkas Petras Vyšniauskas.

Bet kuo nesusiviliotų

Po 50, 70, 80 ir 100 litų kainavusių bilietų į šiandieninį koncertą neliko prieš gerą savaitę. Klausytojai taip pat bus pavaišinti taure šampano.

"Mūsų naujamečiai renginiai kol kas nestokoja populiarumo. Bet jei projektas būtų menkavertis, ir žmones privilioti būtų sudėtinga. Štai praėjusiais metais pas mus pasirodė Onutė Kolobovaitė, kuri tuo metu buvo tik ką laimėjusi "Triumfo arką", – prisiminė Klaipėdos koncertų salės rinkodaros vadovė Gidonė Vaitkuvienė.

Nors vienoje moderniausių uostamiesčio koncertų salių – "Vakaryje" naujametį vakarą spindės ne pačios ryškiausios muzikos žvaigždės, įstaigos direktorius Ričardas Pinikas patikino, jog po 120 litų kainavusių bilietų į renginį neliko prieš geras dvi savaites.

Už šią kainą publikai bus patiekta ir vaišių. Tačiau, R.Piniko žodžiais, renginio organizatoriai didžiausią dėmesį skyrė ne karbonadams, o programai.

Juročka – it magnetas

Išvysti, ko vertas skandalingasis choreografas Jurijus Smoriginas, šiandien vakare į Žvejų rūmus susirinks beveik pilna salė žiūrovų, kurie už bilietus nepagailėjo 40–60 litų. Čia vyks 2 dalių Vilniaus baleto naujametis šou "Geiša" ir "Šventinis kabaretas".

Pasak Žvejų rūmų direktoriaus Alvydo Juozo Lenkausko, į renginį liko neparduota apie 150 brangiausių bilietų. Tačiau pašnekovas neatmetė, kad dalis jų dar ištirps iki spektaklio pradžios.

Direktorius neneigė, jog šiųmetė strategija pasitvirtino, nes J.Smorigino personalijai yra nedaug abejingų.

"Pačiam teko girdėti, kaip vienas vyriškis prie kasų reiškėsi: Juročka toks ir anoks, labai jau maivosi, atsibodo. O paskui sako – duokite man aštuonis bilietus", – juokėsi pašnekovas.


Šiame straipsnyje: Naujieji metai

NAUJAUSI KOMENTARAI

jurocka

jurocka portretas
tiesiog esu nustebinta kas leidzia toki zemo lygio pasirodyma kaip Smorigino baleta.butu galimybe i teisma paduociau si zmogu kuris sugebejo nauju metu vakara sugadinti daugumai nuotaika.agitbrigados lygis,isgeres,jokio meno,scenografijos nulis vienu zodziu reikejo pamatyti nes truksta zodziu apibudinti si ,,baleta,,didelis didelis meslo gabalas.butkui irgi turejo buti geda

aiste

aiste portretas
Gerai, kad nors šalta pasiutusiai salėje nebuvo, bet tai ir visas gerumas. Lygis apgailėtinas, nuolat trūkinėjanti muzika, tai, atleiskit, pasityčiojimas iš susirinkusių žmonių. Tai kad Juročka, per save neperšoksi. Jei jau esi chamas, tai esi. Gaila pinigų...

nusivyles

nusivyles portretas
Smoryginas suskėlė tikrą aferą. Didysis balerūnas nesugebėjo sukurti net vidutinio lygio spektaklio ir bandė viską užglaistyti savo nevykusiu dainavimu. Visi pasijutome apvogti. Smoryginas turbūt perdaug įsijautė į Šmakovo rolę.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių