Klaipėdos „Neptūnas“ rado naują generalinį rėmėją

  • Teksto dydis:

Krepšinis Klaipėdoje sulaukia vis daugiau kraštiečių dėmesio, todėl vietos verslas džiaugiasi galėdamas prisidėti prie krepšinio klubo veiklos. Klaipėdos „Neptūno“ komanda sulaukė dar vieno rėmėjo.

Didžiuodamasi esanti Klaipėdos krašto dalimi ir siekdama palaikyti aistrą krepšiniui, Vokietijos kapitalo bendrovė „SCT Lubricants“ prisideda prie miesto krepšinio komandos gerovės ir jos kelio pergalių link.

Prieš keletą dienų bendrovė „SCT Lubricants“ ir Klaipėdos „Neptūnas“ sudarė bendradarbiavimo sutartį .

Bendrovė „SCT Lubricants“ yra didžiausia Baltijos šalyse aukštos kokybės automobilių alyvų ir skysčių gamintoja. Tai viena moderniausių gamyklų Europoje, plačiai žinoma ir vertinama savo vokišku alyvos prekės ženklu „Mannol“, eksportuojanti apie 97% visos produkcijos daugiau nei į 120 pasaulio šalių, penkiuose kontinentuose. Automobilių alyvų ir tepalų gamyboje naudojamos tik naujausios technologijos, dirbama su pažangiausiais mokslo institutais bei laboratorijomis. Didelį dėmesį skiriant gamybos proceso tvarumui ir ekologijai.

„Lietuva – tai šalis, kurioje krepšinis užima labai svarbią vietą visuomeniniame gyvenime. O taip susiklostė, kad mūsų gamykla savo veiklos šaknis įleido Klaipėdoje – „Neptūno“ gimtinėje. Tarp mūsų darbuotojų yra ir pačių uoliausių fanų, kurie aktyviai palaiko „Neptūno“ komandą, tad nuo šiol kovosime drauge, – teigia „SCT Lubricants“ marketingo skyriaus vadovė Asta Beinorienė. – Tikimės, kad šis bendradarbiavimo projektas bus sėkmingos partnerystės pradžia. Mes tikime šia komanda! Aš ir tu mėlyno kraujo!“

„Labai džiaugiamės suradę dar vieną generalinį rėmėją, o ypatingai tuo, kad tokia Europoje garsi ir didelė įmonė patikėjo mūsų vizija, mūsų komanda ir nusprendė prisidėti prie Klaipėdos „Neptūno“, – nauju partneriu džiaugėsi „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas. „Sulaukti tokio pasitikėjimo yra labai didelė atsakomybė, tad tikimės, kad komandos darbai šią atsakomybę pateisins su kaupu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matai kas is Pemco

Matai kas is Pemco portretas
pasidare. Tikiuosi, kad nauji savininkai myli ne tik krepsini, bet ir savo darbuotojus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių