Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai įveikė „Šiaulius“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, ketvirtadienį namie net 101:84 nugalėję „Šiaulių“ ekipą, išsaugojo viltis patekti į Lietuvos krepšinio lygos čempionato pusfinalį.

Pirmąsias ketvirtfinalio varžybas Šiauliuose varžovai buvo laimėję 89:74.

Uostamiesčio ekipa energingai pradėjo susitikimą – išsiveržė į priekį 17:8, tačiau baigiantis kėliniui sušvelnino skirtumą iki 3 taškų – 19:22.

Antrasis ketvirtis vyko permainingai – į priekį išsiverždavo tai viena, tai kita komanda. Įpusėjus kėliniui šiauliečiams pavyko atitrūkti – 38:34. Tačiau klaipėdiečiai sugebėjo pavyti varžovus ir laimėti pirmąją pusę 43:41.

Po pertraukos vyko panaši kova. Lemiamos buvo paskutiniosios dešimt minučių. Šeimininkams pavyko atitrūkti 8 taškais – 77:69. Vėliau šis skirtumas po truputį augo ir per paskutiniąsias minutes nebuvo abejojančių „Neptūno“ pergale.


Šiame straipsnyje: Neptūnasrugtynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

JD

JD portretas
Norejome eiti bet sprendimas perkelti i sena sale ir dar uz 30 lt bilietas kazkoks keistas ir kaip visada nepaiskinamas.

klaip

klaip portretas
Kad norejai tai dar nieko nereiskia, reikia palaikyti komanda ir vaziuoti i Siaulius kad Siauliai galvotu kad jie sveciuose. Ar lauksite kas pasirupins transportu, isodintu ir nupirktu bilieta i rungtynas. Neptunas pirmyn.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių