Klaipėdos pareigūnus neblaivus vairuotojas bandė papirkti eurais

Uostamiesčio ar jo apylinkės keliuose sustabdyti taisykles pažeidę vairuotojai vis nepasimoko, jog bandymas papirkti pareigūnus užtraukia dar didesnių nemalonumų.

Tuo galės įsitikinti šeštadienį 9 val. 5 min. Klaipėdoje, Vilniaus plente, policininkams įkliuvęs 1970 metais gimęs vairuotojas.

Jis prie automobilio vairo sėdo neblaivus, nors ir buvo gana ankstyvas rytas. Į alkoholio matuoklį vairuotojas įpūtę 0,77 promilės. Už tai gresia bauda iki 1,5 tūkst. litų ir teisės vairuoti praradimas metams.

Norėdamas išvengti tokių sankcijų, vairuotojas su pareigūnais pabandė susitarti ir pasiūlė jiems 200 eurų (690 litų) už tai, kad patruliai jį paleistų. Tačiau šie pasielgė priešingai – vairuoją pristatė į artimiausią komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Tą pačią dieną 19 val. 20 min. 1983 metais gimęs vairuotojas pareigūnus bandė papirkti Klaipėdos rajone, ties Karkle. Jis pažeidė Kelių eismo taisykles, nes važiavo tokiu keliuku, kur motorinių transporto priemonių eismas draudžiamas.

Siekdamas nemokėti gresiančios baudos už tokį pažeidimą, vairuotojas policininkams pasiūlė 50 litų kyšį.

Pareigūnai pinigais nesusigundė, o pažeidėją pristatė į artimiausią komisariatą. Ir dėl šio vyro poelgio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Į analogiškas situacijas Klaipėdos apskrities keliuose pateko dar du vairuotojai. Neblaivus prie vairo sėdęs vyras pareigūnas siūlė 600 litų kyšį, o netvarkingą automobilį vairavęs pažeidėjas bandė išsisukti policininkams siūlydamas 50 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tata

tata portretas
čia te kur išvažiavo,uždirbo pora euru ir prisigeren laksto po miesta,del tokiu reikia spec,taisikles,nes je nežino kur te eurai nauduojami išskirus alkogolio.

Nesupratęs

Nesupratęs portretas
Tai ką, kainos pakilo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių