Klaipėdos policija ieško dviratininko

Uostamiesčio policija ieško vyriškio, maždaug prieš mėnesį miesto centre partrenkusio pėsčiąją ir pasišalinusio iš įvykio vietos.

Birželio 14 d. apie 18 valandą uostamiestyje Liepų ir Herkaus Manto gatvių šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje dviratininkas partrenkė šaligatviu ėjusią pėsčiąją ir vėliau pasišalino.

Pagal šį faktą pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ieškomo dviratininko požymiai: apie 25 metų amžiaus, trumpai kirptų plaukų, apie 1,80 m ūgio, stambaus kūno sudėjimo, dėvėjo sportinius drabužius: šviesius marškinėlius ir tamsios spalvos šortus.

Pasišalinęs dviratininkas bei asmenys, matę šį įvykį ar turintys naudingos informacijos, prašomi atvykti į Klaipėdos apskritės VPK Kelių policijos biurą Šermukšnių g. 10, 308 kab., arba paskambinti numeriu (8 46) 35 44 49.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas cia per nesamone...

kas cia per nesamone... portretas
citatos is straipsnio : "Uostamiesčio policija ieško vyriškio, maždaug prieš mėnesį miesto centre partrenkusio DVIRATININKĘ ir pasišalinusio iš įvykio vietos." Birželio 14 d. apie 18 valandą uostamiestyje Liepų ir Herkaus Manto gatvių šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje dviratininkas partrenkė šaligatviu ėjusią PĖSČIAJĄ ir vėliau pasišalino. tai kas ka partrenke...!?

dar perliukas

dar perliukas portretas
"...sankryžoje dviratininkas partrenkė šaligatviu ėjusią pėsčiąją...: kur sankryzoje yra saligatvis?

na tikrai jau

na tikrai jau portretas
maza to kad menuo praejo, tai dar ir neaisku kas ka partrenke.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių