Klaipėdos policija išaiškino du sunkius nusikaltimus

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai išaiškino ir baigė ikiteisminius tyrimus dėl nepilnametės apiplėšimo ir išžaginimo bei sunkaus sveikatos sutrikdymo, viešosios tvarkos pažeidimo ir žiauraus elgesio su gyvūnais.

Įtarimas dėl 2012 m. gruodžio viduryje Klaipėdoje, panaudojus fizinį smurtą, pagrobto svetimo turto ir po įvykdyto plėšimo, atėmus galimybę nukentėjusiajai priešintis, palaužus nukentėjusiosios valią ir išžaginus nepilnametę, pareikštas 1991 metais gimusiam anksčiau teistam Ramūnui K.

Įtariamajam paskirta kardomoji priemonė - suėmimas.

Įtarimas dėl 2013 m. kovo pradžioje Klaipėdoje, Kauno gatvėje esančiame bute, tarpusavio konflikto metu sunkiai sužaloto nukentėjusiojo A.P., viešosios tvarkos pažeidimo bei žiauraus elgesio su gyvūnais pareikštas 1993 metais gimusiam anksčiau teistam Mindaugui P.

Įtariamajam paskirta kardomoji priemonė-suėmimas.

LR BK 149 str. 3 d. už nepilnametės išžaginimą numato nuo trejų iki dešimties metų laisvės atėmimo bausmę.

LR BK 135 str. 1 d. už sunkų sveikatos sutrikdymą numatyto iki dešimties metų laisvės atėmimo bausmę.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių