Klaipėdos policija narplioja dvi istorijas iš taksistų gyvenimo

Savaitgalį uostamiestyje vienas taksistas tapo užpuolikų auka, o kitas ieškomas dėl klientės apiplėšimo.

Sekmadienį apie pusę ketvirtos nakties iš baro taksi automobiliu namo grįžusi 35 metų moteris buvo užpulta ją parvežusio vairuotojo.

Taksistas ne tik sumušė moterį, bet ir pagrobė iš jos namų nešiojamąjį kompiuterį, mobiliojo ryšio telefoną bei 8 litus. Pagrobtus daiktus moteris įvertino 3 tūkst. litų.

Moteris kreipėsi į medikus dėl galvos sumušimo bei nosies kaulo lūžimo. Suteikus pirmąją pagalbą klaipėdietė išleista gydytis namuose.

Pirmadienį policininkai ketina apklausti nukentėjusiąją ir detaliau sužinoti įvykio aplinkybes.

Sekmadienį apie 18 val. Taikos prospekte prie 81 namo policininkai sulaikė du jaunus vyrus, kurie grasino ginklu taksistui ir jį sumušė. Pareigūnai sulaikė 23 ir 22 metų įtariamuosius.

Jie tikino, kad taip norėjo iš taksisto atsiimti skolą.

Vienas mušeikų buvo ieškomas policijos, mat teismo buvo nuteistas už sunkų žmogaus sužalojimą, nevykdė teismo įpareigojimų, be to, dabar teisiamas už apiplėšimą. Šis įtariamasis uždarytas į areštinę. Jo bendrininkas po apklausos išleistas.


Šiame straipsnyje: taksipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

uzjauciantis

uzjauciantis portretas
Na su moteriske viskas aisku, ji pati isprovokavo, nenorejo susimoketi ir bande pabegti dar ko gero puole draskytis ir gavo i duda, bei kompensavo sau nuostolius taksistas, nes girta boba baisiau uz velnia.

taksistas

taksistas portretas
jooo,geriau 5 girti vyrai,negu viena girta boba...pati kurnors nusikisusi kompa turi ir nepamena...klube pagere-sedo i taksa ir namo...ppasiule taksistui kavos pagert,tai tas atsisake,paprase susimoket ir viskas...a is kur ji tada zino kiek litu tipo pavoge??? 8 litus sumokejo,tai ir sako kad apiplese...

va

va portretas
taksistam kulturos labai truksta,esu susidurusi su tokiais chamais,kad net nesinori tais taxi vaziuoti,nesakau,kad visi,bet yra tokiu,kad prasosi i nosi smugio
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių