Klaipėdos policininkai galynėjosi su Ūla

Savaitgalį Varėnos rajone vykusiame baidarių irklavimo Ūlos upe maratone kaip niekada gausiai dalyvavo Klaipėdos policijos pareigūnai.

Irklavimo sporto entuziasto, Klaipėdos policijos areštinės viršininko Sigito Bulovo paraginti į Zervynas vyko net 14 Klaipėdos policijos pareigūnų, dirbančių jau minėtoje areštinėje, Personalo skyriuje, Kelių policijos biure. Su civiliais asmenimis, taip pat irklavusiais jungtinėje „Klaipėdos policijos- Nikos“ komandoje, maratone yrėsi net 34 klaipėdiečių įgulos.

Kaip pasakojo S.Bulovas, įveikti 32 km ilgio Ūlos maratono atkarpai dalyviams reikėjo ne tik fizinės ar greičio ištvermės, bet ir žaibiškos orientacijos, loginio mąstymo. Mat Ūla yra sudėtinga upė: akmenuota, su daugybe kliūčių. Areštinės viršininkas sakė, jog būta ir nutrintų delnų, ir virtimų į jau nevasariškai šaltą vandenį, bet visi dalyviai- pradedant mėgėjais irkluotojais, baigiant Pasaulio čempionatų prizininkais- užbaigė maratono trasą nebodami nesėkmių.

Jungtinė „Klaipėdos policijos- Nikos“ komanda Ūlos maratone pelnė 4 medalius: vieną aukso, du - sidabro (Sigito Bulovo ir Justo Vaičiulio įgula bei Artūro Tamkevičiaus ir Rasos Gradickienės iš Policijos departamento įgula), ir vieną bronzos.

Visi kiti klaipėdiečiai pelnė įskaitinius taškus, tad „Klaipėdos policijos- Nikos“ komanda bendrojoje maratono įskaitoje tapo antrąja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių