Klaipėdos priklausomybių ligų centras turi naują vadovą

Klaipėdos priklausomybės ligų centras turės naują vadovą. Konkursą šioms pareigoms užimti laimėjo 30-metis klaipėdietis Liudas Andrikis.

Konkurse minėtoms pareigoms užimti dalyvavo du žmonės. Jie laikė egzaminą raštu ir žodžiu. Tarp abiejų pretendentų žinių įvertimo skirtumas nebuvo didelis.

Konkursą laimėjo L.Andrikis, kuris buvo jaunesnis už kitą kandidatą į šį postą. Per numatytą  trijų dienų laikotarpį konkurso rezultatai nebuvo apskųsti

„Pretenzijų negavome. Pagal išsilavinimą, darbo patirtį nugalėtojas atitinka užimamas pareigas“, – Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas.

Dėl L.Andrikio paskyrimo į minėtas pareigas dar pasisakys miesto taryba. Šis klausimas bus svarstomas birželio 30-ąją vyksiančiame posėdyje.

L.Andrikis Klaipėdos universitete yra baigęs socialinį darbą. Tyri viešojo administravimo magistro išsilavinimą. Paskutines dienas jis dirba Klaipėdos apskrities priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje Turto valdymo skyriaus vyresniuoju specialistu. Domisi kūryba – yra Meno kūrėjų sąjungos narys.

„Nuo studijų viską darau kryptingai. Dabar dirbu valstybės tarnyboje. Norisi kilti aukščiau“, – teigė L.Andrikis.

Jei taryba pritars, jis pareigas pradės eiti liepos pradžioje – po Mindaugo karūnavimo šventės.

L.Andrikis yra Klaipėdos valdančiosios partijos Liberalų sąjūdis narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liberalu sajudis partieciams..

Liberalu sajudis partieciams.. portretas
oooo..Liberalu sajudis savus jau sodina i siltas vieteles...Skaidruoliai:)))

amen

amen portretas
Paskutinis sakinys apie jaunuolio priklausymą valdančiajai partijai-" nuskaidrino "mano nuomonę apie vadovą.Partija kaip ir sovietiniais laikais yra karjeros garantas. amen

pasirinkimas

pasirinkimas portretas
Na jo pries seimo rinkimus pasirodo Liberalu sajudzio SKAIDRUMAS kur tie saukliai be korupcijos????
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių