Klaipėdos rajone du darbininkus užgriuvo žemė, vienas jų mirė

Šeštadienį Klaipėdos rajone žemė užgriuvo du žmones. Vieno gyvybės nepavyko išgelbėti.

Nelaimė įvyko 10.25 val. Klaipėdos rajone, Trušelių kaime. Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Vilčių gatvėje vykdant statybos darbus, ant dviejų žmonių užvirto birus gruntas.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, greitoji medicinos pagalba, apie įvykį informuota policija.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente BNS šeštadienį informavo, kad statybos darbai vykdyti privačiame sklype.

Darbininkų brigada kasė drenažo griovį. Birus smėlis užgriuvo du vyrus. Vieną kolegos spėjo atkasti, o atkasę kitą iki pusės, pamatė, kad šis nebekvėpuoja.

Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo 59-erių metų vyro mirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantu

nesuprantu portretas
Tai kaip suprast,VDI rekia net sienos braska kad tikrins statybvietes,o po nosim kas darosi nemato.Nesuprantu kam ta veltedziu kontora reikalinga.Lietuvoj tu atsakingu instituciju tiek kad neaisku kuri ka veikia ir uz ka atsakinga.Biurokratu daugiau negu darbininku,ir visiem algu reikia.O zmones kaip zuvo statybvietese taip ir zuva.

1-am

1-am portretas
tu tikrai manai, kad Triušelių kaime, Vilčių gatvėje nuo pat ryto turėjo budėti VDI inspektorius ir patikrinti ar tinkamai sutvirtinti duobės kraštai?

veteranas

veteranas portretas
Kol objektuose dirbs kas nori ir kaip nori, tokie dalykai ir vyks.Prisikuria firmelių kur nei statybos vadovo net nėra bet visi ,,specialistai" Užsakovas neturi statybos techninės priežiūros vadovo,Vat čia ir prasideda cirkai tai namai griūna tai gruntas slenka................
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių