Klaipėdos renginius norima viešinti visoje šalyje

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas susitiko su susisiekimo ministru Eligijum Masiuliu. Susitikimo metu aptartos visos įmanomos galimybės, kur galima visoje Lietuvoje viešinti Klaipėdos kultūrinius renginius, kad į uostamietį pritraukti dar daugiau turistų.

“Kartu su Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centru kreipsimės į Vilniaus tarptautinį oro uostą, „Lietuvos geležinkelius“, „Lietuvos paštą“, prašydami skirti renginių anonsavimui reklaminį plotą. Planuojame pagaminti reklaminius tentus su visų Klaipėdą reprezentuojančių renginių kalendoriumi bei įrengti stendus lankstinukams“, - sakė V.Grubliauskas

Tikimasi, kad Lietuvos gyventojai, turėdami galimybę susipažinti su Klaipėdos kultūriniais renginiais, atvyks į uostamiestį, čia puikiai praleis laiką ir išvyks su gerais atsiminimais.

„Džiaugsimės, jei užsieniečiai oro uostuose ar geležinkelio stotyse, išvydę, kokią kultūrinę programą siūlo uostamiesčio renginių organizatoriai, susidomės ir atvyks į Klaipėdą – kultūros uostą“, - vylėsi Klaipėdos meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių