Klaipėdos savivaldybė kraustysis į „Viktoriją“?

Uostamiestyje dairomasi, kur būtų galima perkelti miesto savivaldybę. Vienas variantų – Klaipėdos centre esantis rekonstruojamas viešbučio "Viktorija" pastatas.


 

Uostamiestyje dairomasi, kur būtų galima perkelti miesto savivaldybę. Vienas variantų – Klaipėdos centre esantis rekonstruojamas viešbučio "Viktorija" pastatas.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas patvirtino, kad toks siūlymas yra gautas iš įmonės, kuriai priklauso pastatas.

"Gavome pasiūlymą ir tiek. Kol kas nėra sprendžiama, ar jį priimsime. Manau, kad tai tik vienas pasiūlymų. Galvojame apie įvairias alternatyvas", – tvirtino direktorius.

S.Budinas atkreipė dėmesį, kad galimybių studijoje, kurioje buvo aiškinamasi, kaip pagerinti savivaldybės sąlygas darbuotojams, buvo nurodyta, kad ji turėtų įsikurti kažkur netoli dabartinės vietos.

Galimybių studija miesto tarybos kolegijai buvo pristatyta praėjusių metų balandį. Pateikti penki variantai.

Kadangi tai buvo paskutinis praėjusios kadencijos tarybos posėdis, buvo atmestas tik pirmasis variantas, tai yra nieko nekeisti. Naujai išrinktai tarybai palikta išsirinkti priimtiniausią variantą.

Pasak S.Budino, vienas variantų buvo, kad savivaldybė galėtų įsikurti vadinamojoje Mėmelio miesto teritorijoje.

"Kadangi pradedamas rengti šio sklypo detalusis planas, veikiausiai sulauksime siūlymo ir iš jų", – prognozavo direktorius.

Pasak jo, taip pat buvo nurodyta, kad naujas verslo centras galėtų atsirasti privačiose teritorijose. Pavyzdžiui, įmonės "Klaipėdos laivų remontas" teritorijoje šalia Kruizinių laivų terminalo.

Galimybių studijos rengėjai siūlė savivaldybei ir nuomotis patalpas. Tuo metu tinkančiu objektu įvardytas "Vitės" verslo centras. Tada teigta, kad šiame vieninteliame pastate tilptų 480 darbuotojų.

Savivaldybei siūlyta ir atnaujinti dabartinius pastatus Liepų gatvėje. Taip pat – pastatyti pastatą, panaudojant stovėjimo aikštelę.

S.Budinas nekomentavo, ar viešbučio "Viktorija" pastatas būtų tinkamas savivaldybei.

"Kol nėra apibendrinimų, sunku ką nors pasakyti. Svarstome įvairius variantus", – dar kartą tikino direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

savyvaldybes rojuje

savyvaldybes rojuje portretas
kaip gerai gyvena verslininkai kai tuopaciu ir savivaldybeje turi savo zmoniu ir patys ten ileido saknu.Kas kam uz kiek perleidzia,parduoda zemes sklypus pastatus ir t.t Sukasi dideli pinigai.Naftos grupe ...su Milijoniniais kisiais..Visi sventi geri daro gerus darbus ...autobusus uz kosmine kaina pirks pazymedami kad net melinai nudazys ....uz tokius pinigus ir vaivorikste nudazys ...o nudazyt ir taip margi su reklamom vazinejo....slikstu Vagys gudriagalviai

teko domėtis Viktorija

teko domėtis Viktorija portretas
tad galiu pasakyti kad nuo pat pradžiu šis vargšas,buves unikalus viešbutis buvo aršiai naikinamas-plėšiamas.Kai viskas buvo pavogta ir prakalta,pradėtos imti didžiulės ES paramos lėšos/nuolat jas gauti irgi reikėjo sugebėti../Registruotos Anglijoje prichvatizatorių gaujos_laikas-nuo-laiko pakeičiant pavadinimą_nuopelnu Viktorija niekad nebuvo baigiamajame "atstatymo"darbų etape.Šioje veikloje sukiojosi ir savivaldybės bičiukai, viskas vyko su "kai-ko"žinia..Todėl dabar siūlau savivaldybei kraustytis į ..buvusį Baltijos teatrą.Tam ponai, dėl tokios buvusios veiklos, tikrai verti.Galimas toks variantas kad Viktorija suremontuota ir vėl bus atiduodama eiliniam prichvatizavimui.O jeigu savivaldybė nuomosis iš mums nežinomo savininko(cha)šitas patalpas, tai STT reikėtų po padidinamuoju stiklu pasižiūrėti kokiomis salygomis-varkės:),mano nuomone, užprogramuotos..

Ankščiau

Ankščiau  portretas
Viktorija priklause Antanui Bosui. Kaip dabar, nežinau
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių