Klaipėdos savivaldybė nuomosis automobilius

Klaipėdos savivaldybė planuoja nuomotis keletą naujų automobilių. Nors šie planai atsieis kiek daugiau, nei iš pradžių planuota, politikai leido padidinti išlaidų dydį numatomai automobilių nuomai. Tvirtinant šį klausimą, valdininkai sulaukė ir siūlymų persėsti ant dviračių.

Anot Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo Edvardo Simokaičio, savivaldybės administracija planuoja nuomotis 5 lengvuosius automobilius. Iš jų – 3 elektromobilius bei 2 lengvąsias mašinas, iš kurių viena būtų didesnė nei penkių sėdimų vietų.

Įsigijus naująsias transporto priemones, planuojama vykdyti dviejų šiuo metu naudojamų automobilių, kurie yra techniškai nusidėvėję ir kurių išlaikymas kainuoja papildomai, nurašymo ir pardavimo viešo aukciono būdu procedūras.

Turto skyriaus vedėjas dėstė, kad, įvertinus šiuo metu naudojamus automobilius, iš kurių 2 būtų nurašyti, ir naujai nuomojamus automobilius, lėšų poreikis per metus sudarytų 79 tūkst. eurus.

Politikai šį savivaldybės administracijos prašymą patenkino, tačiau kai kurie tarybos nariai manė, jog vertėtų paieškoti išeities iš šios situacijos alternatyvų.

Politikė Nina Puteikienė siūlė, kad vietoje numatomų naujų automobilių valdininkai verčiau persėstų ant dviračių.

Taip po miestą keliaudami savivaldybės darbuotojai esą rodytų pavyzdį gyventojams, priartėtų prie bendruomenės bei geriau įvertintų miesto infrastruktūrą.

Vis dėlto, suabejota, ar kasdien valdininkams po miestą keliaujant dviračiais nesumažėtų jų darbo našumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tenka emigruoti į Vilnių arba Kauną

tenka emigruoti į Vilnių arba Kauną portretas
Nyksta Klaipėda su neįgalia, vagiančia valdžia.

NELIBERALAS IR NEMASIULIS

NELIBERALAS IR NEMASIULIS portretas
Tokio neveiksnaus mero kaip dabar,Klaipeda dar niekada neturejo- ne meras o zole tingiai rupsnojantis priestvaninis dinozauras,jam viskas gerai kaip yra.Juk uostamiestis turi tiek potencialo,kiek neturi kiti miestai,galetumeme atrodyti kaip Niujorkas su uosto pinigu pagalba,su savo biudzetu.Bet kuris apsukrus vadybininkas,jei turetu galimybe,seniai isvalytu ir performuotu neefektyvia,darba imituojancia merija,tik beda kad niekas neprisiima tam sprendimui politines valios,nera miesto taryboje jegos isardyti si puvanti mechanizma.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal cia Mureikos ideja ,nes sitas veikejas jau baigia savo Klano Egzistencijo ,STT .FNTT pakeitus vadovus sis veikejas LUKISKIU klijantas .bet Klaipeda VSD .STT .FNTT guzta
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių