Klaipėdos savivaldybė skolinsis dar 6 mln. litų

Aibę ES finansuojamų projektų įgyvendinanti Klaipėdos savivaldybė savo finansiniam indėliui priversta skolintis dar 6 mln. litų.

Finansų ir ekonomikos komiteto nariai ketvirtadienį neprieštaravo savivaldybės administracijos prašymui leisti paimti ilgalaikę paskolą.

Miesto tarybos praėjusiais metais jau leido pasiskolinti 7 mln. litų, tačiau jų neužteko.

Šiųmečiame miesto biudžete taip pat numatyta, kad dalis pajamų bus paskolų lėšos – iš viso apie 11 mln. litų. Už šiuos pinigus bus finansuojami 26 projektai.

„Dar turime likutį neišnaudotų paskolų, tačiau reikia ir naujos, kad galėtume užtikrinti ES projektų, kuriems yra pritarusi miesto taryba, koofinansavimą“, - teigė Klaipėdos savivaldybės Finansų skyriaus vedėja Rūta Kambaraitė.

Šiuo metu savivaldybė turi paėmusi ir negrąžinusi šiek tiek daugiau nei 95 mln. litų. Tačiau nustatytas skolinimosi limitas nėra viršytas ir nebus net ir paėmus 6 mln. litų paskolą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas  portretas
Absoliutūs idijotai. Kam skolontis, kai biudžetas pliusinis? Matyt, tas meras dūdų pūtikas, nelabai supranta, kaip mioestai valdomi. Kad ne vien tik jo žmonelės vasara akcija padeda biudžetui. Rašinio rašytoja galėjo pasidomėti, kas ir kur tuos piningus prašinėja, kur ir kas sėdi vykdomoje valdžioje... Gėda už tokias rašliavas...

lina

lina portretas
Tam komitete, kiek, pamenu, sėdi ruskiai, Titovas ir pan. Jie gi siūlė panaikinkti lietuvių kalbą Klaipėdoje, prieš pusmety, tai ką, dabar užkars miestui milijonus, o patys kur, - į rusyną?

Loni

Loni portretas
Skolinkites skolinkites!!! Anukams, proanukams, proproanukams bus gyvenimo nasta. Grazins!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių