Klaipėdos savivaldybei – N.Puteikio reikalavimai

Nemokamai patalpas iš uostamiesčio savivaldybes gavusio Seimo nario Naglio Puteikio apetitas išaugos – jis pažėrė papildomų reikalavimų.

Teisės aktai savivaldybės įpareigoja jų teritorijose išrinktiems Seimo nariams suteikti patalpas, kur jie galėtų priiminėti gyventojus.

Pernai liepą pakartotinius rinkimus į Seimą Danės vienmandatėje apygardoje laimėjęs N.Puteikis netrukus paprašė, kad savivaldybė jam skirtų patalpas, kuriose jis galėtų įkurti savo biurą.

N.Puteikis pageidavo, kad jam būtų skirta dalis patalpų Liepų g. 3, kur yra įsikūrę uostamiesčio konservatoriai – jiems šias patalpas savivaldybė yra perdavusi panaudos sutartimi.

Miesto taryba palaimino N.Puteikio prašymą, kad dalis šių patalpų būtų skirtos jam kaip Seimo nariui. Todėl sumažėjo ir konservatorių išlaidos, nes jiems už plotą, kuriame biurą įkūrė N.Puteikis, nereikia mokėti už šildymą ir kitus komunalinius patarnavimus.

Tačiau nors pats Seimo narys ir prašė patalpų, jos jį ne itin tenkina. N.Puteikis raštu kreipėsi į savivaldybės administracijos direktorę Judita Simonavičiūtę.

Rašte jis guodžiasi, kad jam skirtose patalpose Liepų g. 3 nėra atskiro tualeto, patalpos neatskirtos nuo konservatorių, o į jiems priklausančią erdvę galima patekti tik per Seimo nario biurą.

„Todėl prašyčiau išnagrinėti šias galimybes: įrengti man skirtose patalpose pertvaras ir palikti laisvą koridorių praėjimui į TS-LKD Klaipėdos skyrių, įrengti WC karšto vandens boilerį, nes tik su šia sąlyga TS-LKD sutinka įsileisti mus į jų patalpoms priklausantį WC“, - rašte Klaipėdos savivaldybės vadovei reikalavimus dėstė N.Puteikis.

Jis taip pat prašo, kad jam ir jo padėjėjai būtų duoti leidimai nemokamai statyti automobilius.

Tokį raštą gavusi J.Simonavičiūtė apstulbo, nes įgyvendinti N.Puteikio reikalavimus reikėtų miesto biudžete ieškoti lėšų. Todėl net svarstoma galimybė Seimo nariui pasiūlyti kitas patalpas.

„Į savivaldybė kreipiausi tik leidimo įsirengti pertvaras ir vandens šildytuvą. Savivaldybė yra patalpų savininkė, todėl jos atlikti bet kokius darbus reikia jos leidimo. Aišku, kad ir pertvaras, ir šildytuvą įsirengsiu už Seimo skiriamus pinigus. Aš juk esu tas, kuris visiems geriu kraują dėl lėšų švaistymo, tad tikrai negalėčiau reikalauti, kad man patalpas savivaldybė sutvarkytų už miesto biudžeto lėšas“, - dievagojosi N.Puteikis.


Šiame straipsnyje: Naglis Puteikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Demagogas jis ir tiek.

PUIKU

PUIKU portretas
Kas isgrobste miesto turta,apvoge ir isvaike zmones is Lietuvos gali kontoreles melui ir uz rinkos kaina nuomotis.Puteikis vienas is rimciausiu ir saziningiausiu siandieniniu seimo nariu.Bilotaite irgi nekvailai atrodo.O tie liberalus melagiai ir komunistiniai paristi sukciai tai taip igriso,kad net pagalvoti baisu.Susideje kruvon isvoge Lietuva,praskolino ir palukanu kontorose uzstate valstybe ir dar kiaules akimis ziuredami zemyn drista meluoti.Zmones isbegiojo tai ir tinginiu bei kafe gereju savivaldybej reiketu mazinti.Meras ir pats galetu vaikscioti laikrasciu ir laisku is pasto pasiimti.

Germanas

Germanas portretas
Auksinį klozetą, auksinį Puteikiui turi įrengti liberalai. Čia gi tas Putieikis, kurs gina žmones. jam reikia auksinio tupinyko, padabinto svarovskio kristalais
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių