Klaipėdos savivaldybėje – nauji veidai

Klaipėdos savivaldybės administracijoje dirba du nauji skyrių vedėjai. Ūkio skyriui vadovauja buvęs kariškis Klaidas Tolys, o Personalo – buvusi Muzikinio teatro direktoriaus pavaduotoja Inga Gelžinytė-Litinskienė. Šiuo metu paskelbti dar 8 konkursai įvairioms pareigoms savivaldybėje užimti.

Norą vadovauti Klaipėdos savivaldybės Ūkio skyriui buvo pareiškę net 14 pretendentų. Juos visus užtikrintai nurungė K.Tolys, kuris pripažino, kad konkurso procedūros buvo gana ilgos.

"Šias pareigas einu nuo pirmadienio. Buvusioje darbovietėje daugiausia darbavausi logistikos srityje, todėl čia man ta darbo specifika nėra labai nauja. Tik kol kas tenka didelis srautas informacijos, kas padaryta, kokie planai kitiems metams, bet aš tokiam darbo krūviui buvau pasirengęs", – teigė K.Tolys.

Keletą savaičių Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriui vadovauja nauja vedėja I.Gelžinytė-Litinskienė, kuri anksčiau dirbo Klaipėdos muzikinio teatro direktoriaus pavaduotoja. Į savivaldybės Personalo skyriaus vedėjos pareigas konkursas irgi užsitęsė, todėl nauja vadovė atsirado tik labai neseniai.

Šiuo metu paskelbti dar 8 konkursai įvairioms pareigoms savivaldybėje užimti, tarp jų – Viešosios tvarkos, Turto, Biudžetinių įstaigų apskaitos, Kultūros, Finansų skyriai ir Viešųjų ryšių poskyris.

Vyriausiojo specialisto vidutinė alga per mėnesį savivaldybėje, neatskaičius mokesčių, siekia 796 eurus, skyriaus vedėjo atlyginimas – 1 338 eurai, neatskaičius mokesčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Jei kam įdomu dėl atlygininų. Dirbu vyresniąja specialiste, bet mano atlyginimas yra 430 i rankas. Esu valstybės tarnautoja, laikiausi visus testus, dalyvavau konkursuose. Jokių priedų negaunu, stažo dar netriu ( priedas pradedamas mokėti tik po 3 metų). Darbas tikrai labai atsakingas ir jo labai daug. Nuolat mąstau jog metas sukti i verslo sritį. Tiesą pasakius tuos 700 eur. Gauna tik seni specialistai.

Ash

Ash portretas
Rašydami apie atlyginimus nepaminėjote, kad čia toks VIDUTINIS tokių pareigų atlyginimas, o tai reiškia, kad jei esi naujokas valstybės tarnyboje, tai gali gauti gal tik šiek tiek daugiau nei pusė tos sumos, nors kiti analogiškose pareigose gauna dvigubai daugiau, nes turi valstybės tarnybos stažą, kokią kvalifikacinę klasę ir t.t. Va todėl ir sėdi tie užsisėdėję tarnautojai, o su tokiom varganom algom jaunų žmonių pritraukti neįmanoma.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių