Klaipėdos „Sodra“ planus viršijo 26 milijonais litų

Klaipėdos „Sodros“ skyrius pernai iš uostamiesčio dirbančiųjų ir įmonių planavo surinkti 783, 6 mln. litų. Ir šį planą pavyko viršyti beveik 26, 5 mln. litų.

Nors Lietuvos Socialinio draudimo fondo biudžetas deficitinis, tačiau didžiųjų miestų skyriai, tarp jų ir Klaipėdos, surenka daugiau pajamų, nei sumoka išmokų. Pernai Klaipėdos „Sodra“ surinko 810 mln. litų, tai yra 26, 5 mln. daugiau nei planuota.

Klaipėdoje pernai buvo beveik 95 tūkst. dirbančiųjų, lyginant su 2010 metais jų skaičius išaugo daugiau nei 5 proc.

Pašalpų ir išmokų gavėjų Klaipėdoje yra apie 60 tūkst., jiems išmokėta apie 650 milijonų litų išmokų ir pašalpų.

Nuo šių metų sausio 1 d. po „Sodros“ reformos prie Klaipėdos skyriaus prijungti Palangos, Kretingos ir Šilutės skyriai. Tad Klaipėdos Sodra šiuo metu aptarnauja 248 tūkst. gyventojų.

Klaipėdos skyriaus vadovo Valdemaro Anužio teigimu, po šios pertvarkos panaikintas 51 etatas, dėl to valstybė sutaupys 1,3 mlj. litų.


Šiame straipsnyje: Sodra

NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
tipo cia tiek anksciau nuslepdavo darbaviai

aha

aha portretas
Ir subankrotino keliasdešimt vis dar veikiančių įmonių ir šiais metais galės išsiuostyt o ne planus viršyt, nes mokesčių mokėtojų zdoravai sumažėjo

.

. portretas
darbdaviai su sodra atsiskaito o darbininkam po 2 metus algos nemoka.va tokia musu prostituciu ir geju vyriausybe ir tokie istatymai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių