Klaipėdos sporto vadas I.Zaleckis neteks pareigų

Uostamiesčio savivaldybės darbuotojų vertinimo komisija buvo negailestinga Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjui Irenijui Zaleckiui.

Penktadienį posėdžiavusi komisija jo veiklą įvertino nepatenkinai. Komisija taip pat pasiūlė I.Zaleckį pažeminti pareigose. Galutinį sprendimą dėl Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo karjeros turės priimti Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė.

„Pati buvau šios komisijos pirmininkė, tad mano sprendimas sutampa su jos. I.Zaleckio veikla įvertinta nepatenkinamai, nes jis kaip sporto lyderis yra praradęs pasitikėjimą mieste, jo kvalifikacija labai susilpnėjusi, jis kaip skyriaus vedėjas net nesugeba atsakyti į politikų užduodamus klausimus“, - motyvus neigiamai įvertinti I.Zaleckio elgesį komentavo J.Simonavičiūtė.

Ji kol kas negalėjo pasakyti, kokios žemesnės pareigos bus pasiūlytos I.Zaleckiui, tačiau jam gali tekti dirbti ir kitame skyriuje, o ne Sporto ir kūno kultūros.

„Viskas paaiškės kitą savaitę, kai peržiūrėsiu, kurie etatai nėra užimti“, - teigė J.Simonavičiūtė.

I.Zaleckis ne tik bus pažemintas pareigose, bet jam bus ir sumažintas atlyginimas.

Pats Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjas penktadienį nebuvo klabai kalbus. „Šiandien dar niekaip nevertinu komisijos sprendimo. Man tik keista, kad vienuolika metų, kol dirbau skyriaus vedėju, buvau vertinamas gerai arba labai gerai, o staiga per metus mano veikla tapo nepatenkinama. Neturiu nė vienos drausminės nuobaudos, mano ir kitų skyriaus darbuotojų planai yra vykdomi“, - gynėsi I.Zaleckis.

Jis teigė, jog gavęs komisijos sprendimą vartys Valstybės tarnybos įstatymą ir galbūt skųsis teismui.


Šiame straipsnyje: Irenijus Zaleckis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sporto fanas

Sporto fanas portretas
P A G A L I A U!!!!!

tremtine

tremtine portretas
kada pagaliau isvaikys visa , nuo sovietu laiku kedes trinanti ir nieko gero sportininku labui nenuveikianti , Kauno m. kuno kulturos ir sporto skyriu su A. Grabnicku ir Palaima priesakyje ?

aa

aa portretas
Nu tikrai PAGALIAU!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių