Klaipėdos universitetas bendradarbiaus su rajono savivaldybe

Pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybė pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Klaipėdos universitetu (KU).

Sutarties šalys, kurioms atstovavo Klaipėdos rajono meras Sigitas Karbauskas ir KU rektorius prof. habil. dr. Vladas Žulkus, sieks veiksmingo bendradarbiavimo studijų, tęstinio mokymosi, kvalifikacijos tobulinimo ir projektinės veiklos srityse.

Pagal šią sutartį rajono savivaldybė įsipareigojo informuoti universitetą apie savo plėtros planus ir problemas, specialistų kompetencijos tobulinimo poreikius bei studentų praktikos galimybes, siūlyti dalyvauti mokymo ir projektinės veiklos paslaugų pirkimo konkursuose, padėti organizuoti savivaldybės ir jai pavaldžių institucijų specialistų kvalifikacijos tobulinimą, gyventojų tęstinį mokymąsi, universiteto studentų praktiką, mokslinių bei magistro darbų rengimą ir kt.

Universitetas savo ruožtu įsipareigojo analizuoti savivaldybės plėtros ir specialistų kvalifikacijos tobulinimo bei gyventojų tęstinio mokymosi poreikius, rengti studijų bei kvalifikacijos tobulinimo programas, pagal Savivaldybės įvardytas svarbias problemas formuoti KU bakalauro ir magistro studijų darbų temas, taip pat pagal suderintą poreikį siųsti į Savivaldybę arba jai pavaldžias institucijas studentus atlikti praktikos, kviesti dalyvauti Savivaldybės atstovus KU renginiuose ir kt. Nuotraukos A. Pelakausko


Šiame straipsnyje: KU

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių