Klaipėdos universitete – atvirų durų diena

Klaipėdos universitetas šeštadienį būsimus studentus pakvietė į antrą atvirų durų dieną. Renginio metu jie galėjo išsamiai susipažinti su siūlomomis studijų programomis, pabendrauti su fakultetų ir institutų atstovais.

Klaipėdos universiteto fakultetai ir institutai prisistatė auditorijų ir konferencijų salės korpuse „Aula Magna“. Kiekvienas jų turėjo savo stendą.

Fakultetų ir institutų atstovai bendravo su būsimais studentais, atsakė į jiems iškilusius klausimus. Būsimuosius studentus pasveikino Klaipėdos universiteto studijų prorektorius Vaidutis Laurėnas.

Tai jau antra atvirų durų diena, kurią organizuoja Klaipėdos universitetas. Pirmoji vyro gruodį. Jos metu pasilankė apie 500 būsimų studentų.

V.Laurėnas tvirtino, jog antra atvirų durų diena organizuojama, kad būsimiems studentams būtų lengviau apsispręsti, kokiame universitete nori studijuoti.

„Tos dvi dienos yra apgalvotos. Vieną rengiama prieš valstybinių egzaminų pasirinkimą, kita po. Abiturientai, kurie pasirinko tiksliuosius mokslus, nesidomės humanitariniais. Jie renkasi, kuriame universitete nori studijuoti“, – pabrėžė studijų prorektorius.

Klaipėdos universitetas yra vienas didžiausių pagal siūlomų studijų programų skaičių. Iš viso pastarųjų yra 118. Anot V.Laurėno, sugalvoti naujų studijų programų yra sudėtinga, tačiau šia linkme dirbama.

Yra parengta ir vertinimui atiduota kineziterapijos bakalauro programa. Norima užbaigti visą reabilitacijos kompleksą.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos universitetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zivile

zivile portretas
ka galiu pasakyt neapsimoka stoti i umniviera, tik metus prarandi darbo vistiek nera.i paprasta kokios pardavejos nepriima konsultantes, nes su aukstuoju tipo tu geresni susirasi , o i geresni irgi nepriima nes nera igudziu...

Zivile 2

Zivile 2 portretas
o ka tu darai zivile pimposus ciulpi? :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių