Klaipėdos universitete netyla absolventų šurmulys

Penktadienį diplomai buvo įteikti dar keturių Klaipėdos universiteto fakultetų absolventams. Būsimi specialistai vieni kitiems linkėjo ne tik sėkmės, bet ir kuo geriau panaudoti studijų metų įgytas žinias.

Humanitarinių mokslų fakultetas šiais metais išlydėjo 131 būsimąjį specialistą, Gamtos ir matematikos – 156, Sveikatos mokslų fakultete diplomai įteikti 250 absolventų, Pedagogikos fakultete – 230.

Jaunieji pedagogai iškilmių tradiciškai sulaukė Šv. Juozapo Darbininko bažnyčioje. Likusieji – Klaipėdos universiteto „Aula Magna“ auditorijų korpuse.

Iš viso Klaipėdos universitetą šiemet baigė 1520 absolventų. Iš jų 1206 bakalaurai ir 248 magistrai, 9 baigė vientisąsias, 57 – laipsnio nesuteikiančias studijas.

Didžioji dalis absolventų jau diplomuoti. Trečiadienį įteikimo iškilmės įvyks Socialinių mokslų fakultete. Diplomus atsiims 301 šio fakulteto absolventas.

Birželio 28 dieną Įteikimų šventę vainikuos iškilmės Menų fakultete, kur bus įteiktas ir unikalus  trisdešimt tūkstantasis diplomas. Jis atiteks muzikos pedagogikos bakalauro studijų absolventei Donatai Rudytei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Sveikinu busimus bedarbius. Niekada nepriimciau i darba zmogu kuris baige KU. Turiu jau patirties.

Jurga

Jurga portretas
Susimove juodai. Kondicionieriai neveikia, karstis nezmoniskas. Geda KU.

A

A portretas
Ir dar bažnyčioje. Juk valstybė atskirta nuo bažnyčios. Prie ko čia tikėjimas ( juk ne visi katalikai) ir mokslas. Dėl mokslų kokybės pritariu. Svarbu kepa kepa naujus bakalaurus. O kaip su magistrantūra? Svarbesnių specialybių nebėra, o į kitus nepriima. Dieninukai mokosi vakarais, vakarinukai dieną. Betvarkė. O kitų net programos nepatvirtintos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių