Klaipėdos universitete - struktūriniai pokyčiai

Klaipėdos universitete - pokyčiai: pertvarkomos katedros, mokslo centrai ir laboratorijos.

Taryba, vadovaudamasi Klaipėdos universiteto statuto 18.4 punktu gegužės 31 dieną nutarė sujungti Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto Matematikos ir Statistikos katedras į Matematikos ir statistikos katedrą.

Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto Kraštovaizdžio architektūros ir aplinkos planavimo katedra bus perkelta į Menų fakultetą ir sujungta su Menų fakulteto Dailės katedra, o nauja katedra pavadinta Architektūros, dizaino ir dailės katedra.

Taip pat nutarta perkelti Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto Architektūros, urbanistikos ir dizaino centrą „Baltijos kraštovaizdžiai“ į Menų fakultetą, sujungti Humanitarinių mokslų fakulteto Anglų filologijos ir Germanų ir romanų filologijos katedras, naują katedrą pavadinant Anglų ir vokiečių filologijos katedra.

Humanitarinių mokslų fakulteto Folkloro laboratorija prijungta prie Baltistikos centro ir centras pavadintas Baltistikos centru.

Taip pat gegužės 24 dieną Klaipėdos universiteto Senatas, atsižvelgdamas į Klaipėdos universiteto rektoriaus prof. dr. Vaidučio Laurėno teikimą, nutarė siūlyti rektoriui teikti KU Tarybai tvirtinti Jūreivystės instituto pertvarkos planą

Taryba nutarė sujungti Jūreivystės instituto Laivų mechanikos ir Laivavedybos katedras, naują padalinį pavadinti Jūreivystės institutu, suteikiant pertvarkytam Jūreivystės institutui katedros statusą, prijungti pertvarkytą Jūreivystės institutą prie Jūrų technikos fakulteto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Francesco Sinibaldi

Francesco Sinibaldi portretas
En la silla. El sonido perpetuo de la noche encantada, una dulce poesía, el llanto, el ardor, la nueva emoción que candida viene.... Francesco Sinibaldi

akiu dumimas

akiu dumimas portretas
ot cia pokyciai,sujunge katedras.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių