Klaipėdos universiteto bendruomenė rinks šauniausią studentą

Gegužės 21 dieną „Metro“ bare įvyks pirmieji istorijoje Klaipėdos universiteto šauniausio studento rinkimai, kuriuos organizuoja Klaipėdos universiteto studentų sąjunga (KUSS).

Šie rinkimai - tai pirmas toks renginys, kuriame bus renkamas originaliausias, linksmiausias, protingiausias ir šauniausias Klaipėdos universiteto (KU) studentas. Dalyviai varžysis įvairiose rungtyse – sumanumo, žinių patikrinimo bei kitų, ir turės galimybę laimėti įvairiausių vertingų prizų.

Registracija vyksta iki gegužės 17d. el.paštu laisvalaikis@kuss.lt. Kandidatai turi ne tik įvardyti savo asmenines savybes, bet ir pridėti trumpas, motyvacines žinutes, kodėl būtent juos turėtų išrinkti universiteto bendruomenė.

Iškart po registracijos prasidės išankstinis balsavimas, kuriame studentai galės atiduoti savo balsą už pasirinktą kandidatą.

Nesvarbu, jei ir nemoki dainuoti, šokti ar piešti, KUSS kviečia visus norinčius dalyvauti ir linksmai praleisti ketvirtadienio vakarą. Nepraleiskite progos tapti KU šauniausiu studentu. Daugiau informacijos – Klaipėdos  universiteto studentų sąjungos Facebook paskyroje arba nurodytu el.paštu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių