Klaipėdos uostą aplankys didžiausias jo istorijoje laivas

  • Teksto dydis:

Klaipėdą aplankys jūrų gigantas –  317 m ilgio amerikiečių kruizinis laivas „Celebrity Eclipse“.

Klaipėdą aplankys jūrų gigantas –  317 m ilgio amerikiečių kruizinis laivas „Celebrity Eclipse“. Šis milžinas į mūsų uostamiestį planuoja atplaukti kitų metų birželį.

Kruizinis laineris „Celebrity Eclipse“ pastatytas vos prieš trejus metus. Laivas plaukioja su Maltos vėliava, savininkai – amerikiečių bendrovė.

Šis laineris pranoks 2005-2008 m. į Klaipėdą atplaukusį 294 m ilgio laivą „Constellation“ ir mūsų uostą pamėgusį 290 m ilgio kruizinį laivą „Costa Pacifica“.

„Celebrity Eclipse“ yra 61 m aukščio ir prilygsta 20 aukštų namui, juo į Klaipėdą planuoja atvykti iki 3 tūkst. turistų, daugiausiai amerikiečiai.

Tai – didžiausias kada nors į Klaipėdos uostą atplaukęs laivas. Jei kruizas pasiteisins, šis laivas pas mus planuoja atvykti ir 2015 m. vasarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Gaila tų 3000 turistų....ypač tų kurie neišvažiuos į ekskursijas.

mrr

mrr portretas
tai kodel neparasote kada atvyks. direkcijos puslapyje radau kad 2014-06-17 07:00

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
įspūdingas laivas ! plotume katučių.. tik ką tie 3 tūkstančiai turistų čia veiks, šitam numirusiam, susitraukusiam Klaipėdos senamiestyje.. liūdna pasidaro, kai vos už senojo turgaus išblūdiję jie desperatiškai bando "dar kažką" rasti, varto žemėlapius ir sukasi atgal..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių