Klaipėdos uoste - naujas infrastruktūros direktorius

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Uosto direkcijos infrastruktūros direktoriaus pareigas pradėjo eiti Algirdas Kamarauskas.

Trečiadienį Uosto direkcijos infrastruktūros direktoriaus pareigas pradėjo eiti Algirdas Kamarauskas.

Rugsėjo 4 d. generalinio direktoriaus įsakymu buvo sudaryta komisija, kuri parengė infrastruktūros direktoriaus pareiginius nuostatus ir 2013 m. rugsėjo 10 d. paskelbė konkursą infrastruktūros direktoriaus pareigoms eiti. Komisijos pirmininku paskirtas ekonomikos ir finansų direktorius-vyriausiasis finansininkas Martynas Armonaitis.

Pretendentų prašymai leisti dalyvauti konkurse buvo priimami rugsėjo 20 d. Iš viso buvo gauti 7 prašymai leisti dalyvauti konkurse infrastruktūros direktoriaus pareigoms eiti.

Komisijos nariai, patikrinę ir nustatę, kad visi 7 pretendentai pristatė visus reikiamus dokumentus ir atitinka skelbime nurodytus reikalavimus (pagal patvirtintus vertinimo kriterijus), toliau individualiai vertino pretendentų darbo patirtį, veiklos programą ir išsilavinimą. Susumavus komisijos narių vertinimo balus, buvo atrinkti 3 pretendentai.

Rugsėjo 26 d. atrinkti 3 pretendentai buvo pakviesti dalyvauti tolimesniame konkurse (pokalbyje žodžiu). Komisijos nariai individualiai vertino šiuos pokalbius. Susumavus visus vertinimus buvo atrinktas daugiausiai balų surinkęs kandidatas, turintis didžiausią kompetenciją ir patirtį – A. Kamarauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piliečiai

Piliečiai portretas
Nuoširdžiai sveikiname Jus tapus infrastruktūros direktoriumi. Linkime Jums sėkmės ir stiprybės einant šias svarbias ir atsakingas pareigas.

to O jei...

to O jei... portretas
griž?

Ot tai naujas :)))))))))

Ot tai naujas :))))))))) portretas
Visi jie ten buvo ir bus toje uosto mafijoje, tik karts nuo karto pakeičia toje pačioje įmonėje pareigas :( koks čia naujas???? Šimtą metų jis ten dirigentu dirba
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių