Klaipėdos uoste sulaikytas pavojingas recydivistas

Ketvirtadienį pasieniečiai Klaipėdos uoste sulaikė iš Lietuvos bandžiusį išvykti nusikaltimais įtariamą lietuvį, pavojingą recidyvistą.

Pasirinktinio patikrimo metu pareigūnai Malkų įlankos kontrolės punkte nustatė, kad keltu į Vokietiją išplaukti norėjusio 39-erių vyro nuo 2010 m. birželio ieško Kauno policija.

Niekur gyvenamosios vietos nedeklaravęs vyras įtariamas vagyste. Kai VSAT pareigūnai jį sulaikė, paaiškėjo, kad tai pavojingu recidyvistu pripažintas asmuo – jis yra įkliuvęs už plėšimą, sukčiavimą, chuliganizmą, vagystes.

Sulaikytąjį uostamiesčio pasieniečiai perdavė paieškos iniciatoriams.

Klaipėdos uoste pasieniečiai pasirinktinių patikrinimų metu patikrina apie 4 proc. Šengeno vidaus reisais plaukiančių asmenų.

Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 67 asmenis, kurių už įvairius nusikaltimus ir pažeidimus ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsaugininkai. Daugiausiai tokių teisingumo bandžiusiųjų išvengti VSAT pareigūnams įkliuvo oro uostuose, ypač Vilniaus, - 24.


Šiame straipsnyje: sulaikytas įtariamasis

NAUJAUSI KOMENTARAI

ras

ras portretas
Premijuokite akylus pareigūnus,pagarba jiems. Gaila, kad neaukštinamas, neminimas tas, kuris banditą išaiškino.

ne

ne portretas
netikiu

KL

KL portretas
Tegul tokie bandiugos varo kuo toliau is Lietuvos,bus maziau padugniu.O jei nuteis,reikes serti is mokesciu moketoju kiseniu. Pasedes metus kitus ir vel grize i laisve darys savo juoda darba toliau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių