Klaipėdos valdininkams per profesinę šventę – ir padėkos, ir užuojautos

Uostamiesčio savivaldybės darbuotojai ketvirtadienį pietų pertrauką praleido klausydamiesi padėkos kalbų. Taip paminėta jų profesinė šventė – Vietos savivaldos diena.

Uostamiesčio savivaldybės darbuotojai ketvirtadienį pietų pertrauką praleido klausydamiesi padėkos kalbų. Taip paminėta jų profesinė šventė – Vietos savivaldos diena.

Ji atmintinų dienų sąraše yra nuo 2007-ųjų. Nuo tada Klaipėdos savivaldybėje ir laikomasi tradicijos paminėti profesinę šventę. Per ją valdininkai susineša vaišių, o vadovai geriausiems darbuotojams įteikia padėkos raštus.

Ketvirtadienį jie buvo įteikti daugiau nei 20-čiai savivaldybės darbuotojų – ir kai kurių skyrių, poskyrių vedėjams, ir vyriausiems specialistams.

Sykiu su padėkos už nepriekaištingą darbą raštais valdininkai gavo ir po skėtį bei kvietimus apsilankyti kultūriniuose renginiuose.

„Nuoširdžiai noriu padaryti tris dalykus – visus pasveikinti su mūsų profesine švente, padėkoti už nelengvą, net sekinantį darbą, kuris ne visiems matomas, ir atsiprašyti už visų politikų kritiką, kuri kartais būna nepagrįsta“, - į savivaldybės posėdžių salėje gausiai susirinkusius valdininkus kreipėsi Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė, sveikindama savo pavaldinius su profesine švente, jiems linkėjo atidumo ir stiprybės. „Pas jus į kabinetus ateina žmonės, kuriems reikia pagalbos, tad būkite jiems atidūs. Užjaučiu jus, nes žinau, kad ateina ir tokie žmonės, kuriuos veikia mėnulio fazės, būkite jiems kantrūs“, - originaliai valdininkus pasveikino J.Simonavičiūtė.

Šiemet pirmą kartą savivaldybėje gautas ir Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimas Vietos savivaldos dienos proga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas

kas  portretas
kas nusprende ,kad savivaldos diena ,tai tik savivaldybes darbuotoju diena ? V.Grubliauskai ,J.Simonaviuciute Ssimonaviciute ir visi kiti tarnautojai ,siek tiek nusileiskite ant zemes Dabartiniame Lietuvos Respublikos Vietos savivaldos įstatyme nurodoma, kad „vietos savivalda – tai valstybės teritorijos administracinio vieneto – savivaldybės – teisė laisvai ir savarankiškai tvarkytis pagal Lietuvos Respublikos Konstituciją ir įstatymus per administracinio vieneto nuolatinių gyventojų tiesiogiai išrinktų atstovų savivaldybės tarybą bei jos sudarytas vykdomąsias institucijas“.

Va Tai Tai

Va Tai Tai portretas
Kam tokia kvaila mintis į galv1 šovė, kad vietos savivaldos diena yra profesinė savivaldai tarnaujančių žmogeliukų profesinė diena. Tikrai, arba tai eilinė rusų provokacija, nes tie berasčiai berazumiai dažnai kliurkas mėto nes jie vis dar "deputatai" ir dirba "vygdomajame", arba tai eilinė "štulco" kohma ir save palinksminti ir iš savivaldos administracijoje dirbančiųjų pasičyditi - juos liaupsinant ir giriant, kad vėliau per eilinę reorganizaciją galėtų "su trūbais" išpravodyti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių