Komisija įvertins konkurso „Užaugink verslo idėją“ komandų darbus

  • Teksto dydis:

Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ Verslo grupės nariai penkerius metus iš eilės organizuoja energija trykštantį, jaunatviškai veržlų bei jau tradicija tapusį jaunimo verslumo konkursą „Užaugink verslo idėją 2014“. Šis konkursas kiekvienais metais suburia perspektyvų ir veiklų Klaipėdos miesto bei Žemaitijos regiono akademinį jaunimą rezultatyviam bendradarbiavimui kartu su iniciatyviais verslo lyderiais. Konkursas paremtas Harvardo universiteto metodika – „verslo užduotys“ (angl. - the business case). Jo metu komandos sprendžia realias įmonių situacijas (problemas) ir ieško novatoriškų sprendimo idėjų.

Jau įvyko pirmasis konkurso etapas „Ledlaužis“, kurio metu jaunimas, susibūręs į trisdešimt vieną komandą, pralaužė pirmuosius konkurso ledus ir burtų keliu pasidalino įmonių situacijas, kurioms turės pateikti išsamią analizę bei rekomendacijas.

Kitas konkurso etapas, atrankinis turas, vyks kovo 13 d. 16 val. „Studlende“ esančioje Klaipėdos universiteto konferencijų salėje.

Jau išrinkta dvidešimt komandų iš trisdešimt vienos, kurios pristatys verslo užduočių analizės rezultatus bei pateiks sprendimo variantus ir rekomendacijas. Dalyvių įdirbį, išradingumą, kūrybiškumą atrankinio turo metu vertins verslo ekspertų ir įmonių vadovų arba jų atstovų komisija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių