Komisijos nariui V. Titovui ieškos pamainos

Nepavyzdingiems politikams – išbandymų metas. Dėl keturių iš eilės be priežasties praleistų miesto tarybos Etikos komisijos posėdžių jos narį Viačeslavą Titovą bus prašoma keisti kitu.

Pirmadienį Etikos komisijos nariai apžvelgė, kaip politikai lanko tarybos, jos kolegijos, komitetų ir komisijų posėdžius.

Išskirtinis dėmesys buvo skirtas pačiai Etikos komisijai. Dabar galioja kiek griežtesnė tvarka, kai tris posėdžius be priežasties praleidusį narį komisijos pirmininkas miesto tarybos privalo prašyti pakeisti kitu.

Anot Etikos komisijos pirmininkės Aldonos Staponkienės, pernai įvyko 10 miesto tarybos posėdžių.

Pagal turimus duomenis, nemažai politikų nėra praleidę nė vieno posėdžio, keletas – nedalyvavo viename arba dviejuose. Tris posėdžius yra praleidusi Judita Simonavičiūtė, keturis – Artūras Razbadauskas.

Kaip minėta, kiek griežčiau vertintas Etikos komisijos posėdžių lankomumas.

Anot A.Staponkienės, 2015-aisiais tris posėdžius praleido tik vienas narys – Karolis Stankus, tačiau jis atsistatydino.

"Šiemet iš keturių posėdžių tik viename dalyvavo Viačeslavas Titovas. Jis nepasirodė jau tris kartus iš eilės, todėl apie tai privaloma informuoti tarybą", – pastebėjo A.Staponkienė.

V.Titovas nedalyvavo kovo 9, 14 ir balandžio 25 d. vykusiuose posėdžiuose. Politikas nepasirodė ir vakar organizuotame.

Apie prastą politiko lankomumą Etikos komisijos nariai nusprendė informuoti miesto tarybą. Bus prašoma apsispręsti dėl V.Titovo pakeitimo kitu.

"Į komisiją yra deleguojami kiekvienos partijos nariai. Jis atstovauja Rusų sąjungai. Jis yra vienas, tad nežinau, kaip bus sprendžiamas šis klausimas", – patikino pirmininkė.

A.Staponkienės teigimu, apie vakarykštį posėdį V.Titovas buvo informuotas iš anksto, tačiau jau tada, nepaaiškinęs aplinkybių, mestelėjo, kad jame nedalyvaus.

Kai kurie komisijos nariai priminė, jog šis politikas bėdų dėl vieno komiteto posėdžių lankomumo turėjo ir pernai. Tuomet jis teisinosi, jog atvykti jam trukdo darbas.

Komisijos pirmininkė pastebėjo, kad V.Titovas yra vienas dažniausiai ir kitus posėdžius praleidžiančiųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bakaleja

Bakaleja portretas
Ko cia gasdinate ta Toma? Zmogus isreiske savo nuomone, galimai ir teisinga. Savo vaikus gasdinkite. Uz posedziu nelankyma-tik atleidimas is darbo!

tam tomas

tam tomas portretas
. Tas, kas turėdamas tikslą platinti gamino, įsigijo, siuntė, gabeno, laikė dalykus, kuriuose tyčiojamasi, niekinama, skatinama neapykanta ar kurstoma diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba kurstoma smurtauti, fiziškai susidoroti su tokia žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu, arba juos platino, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

tam tomas

tam tomas portretas
rekomenduoju perskaityti LR BK,tavo atveju yra neblogas straipsnis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių